U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Prijswinnende

  prestaties voor Friends Arena

  Stadions

   

  Verlichting heeft effect op hoe sporters en fans zich voelen in uw sportaccommodatie. Een gastvrije ambiance en een duidelijk zicht verbeteren hun beleving en prestaties en zorgt ervoor dat de fans blijven terugkomen. Philips heeft speciale oplossingen voor sportverlichting voor zelfs de kleinste of grootste accommodaties, wat een correcte verlichting verzekert die aansluit bij uw behoeften. We hebben de deskundigheid en apparatuur om uw doelstellingen te vertalen in concrete oplossingen.

   

  Neem contact met ons op

  Verlichtingsproducten voor stadions en sportvelden  

  • ArenaVision LED
   ArenaVision LED
   Het Philips ArenaVision LED schijnwerpersysteem is een innovatieve LED-oplossing voor sportverlichting die de nieuwste normen voor TV-uitzendingen ondersteunt en die beschikt over ...
  • OptiVision LED
   OptiVision LED

  Systemen voor    stadions en sportvelden  

  Bereken de  
  totale eigendomskosten 

   

  De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

   

  Bereken uw besparingen

  Hoe kunnen we
  u helpen met
  onze diensten?

  Philips biedt een compleet pakket end-to-end diensten dat u kan helpen met diverse taken en dat het risico voor uw investering minimaliseert. Onze diensten zijn afzonderlijk verkrijgbaar of kunnen gecombineerd worden om een maatwerkpakket samen te stellen, wat een gecoördineerde turnkey-oplossing garandeert.