U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties
  Sluit filters Toon filters
  Meer filters tonen
  Minder filters tonen
  • Product
  • Vermogen (W)
  • Lichtstroom lamp (lm)
  • Kleurtemperatuur (K)
  • IES
  • Leaflet

  Sorteren op:

    Informatie over productfamilie

    Als armaturenfamilie die is voorbereid voor bestaande en schaalbare stedelijke ruimten biedt Philips TownTune alle recente verlichtingsinnovaties in termen van prestaties, lichtkwaliteit en connectiviteit. De Philips TownTune-familie bestaat uit drie leden: een versie voor centrale opzetmontage, een uitvoering met een asymmetrisch mastopzetstuk en een versie die gebruikmaakt van een uitstekende liervormige uithouder aan de top van de mast. Elk van deze drie kan naar wens worden aangepast met een keuze uit drie verschillende behuizingsvormen en een optionele decoratieve ring die verkrijgbaar is in twee kleuren. Doordat u over deze mogelijkheden beschikt, kunt u helemaal uw eigen kenmerkende verlichting creëren en aan wijken en steden een onderscheidende identiteit geven. De Philips TownTune-familie is ook voorzien van de op QR-code gebaseerde Philips Servicetag. Die ondersteunt installatie‑ en onderhoudswerkzaamheden en stelt u in staat uw eigen digitale bibliotheek te maken van verlichtingsmiddelen en reserveonderdelen. Philips TownTune maakt ook gebruik van het geoptimaliseerde Philips Ledgine verlichtingsplatform, wat verzekert dat u in uw straat altijd beschikt over de juiste hoeveelheid licht in de juiste richting. Doordat Philips TownTune SR (System Ready) is, is de armaturenfamilie ook nog eens toekomstbestendig en klaar om geconnect te worden met zowel opzichzelfstaande als geavanceerde regel‑ en verlichtingssoftware zoals InterAct City.

    Voordelen

    Levert visueel comfort en een aangename verlichtingservaring in stedelijke omgevingen dankzij de speciaal ontworpen schaal.
    Eenvoudige, pure vormgeving maakt het mogelijk de armatuur te integreren in verschillende stedelijke omgevingen. Dankzij de grote keuze aan accessoires zijn steden in staat een kenmerkende verlichting te creëren die ook overdag passend deel uitmaakt van het straatmeubilair.
    Breed toepassingsgebied en levert geweldige prestaties doordat Philips TownTune gebruikmaakt van het nieuwste Ledgine LED-platform en toegang biedt tot een grote reeks lichtverdelingen.
    Gemakkelijk te onderhouden dankzij de Philips Servicetag en klaar om geconnect te worden met lichtregelsystemen en softwaretoepassingen doordat ze voorzien zijn van de Philips SR (System Ready) aansluitbus.

    Kenmerken

    Optimale totale eigendomskosten en mogelijkheid van CLO (Constante LichtOpbrengst)
    Uitstekende lichtkwaliteit dankzij het voor Philips Ledgine geoptimaliseerde platform; verdere optimalisatie in L-Tune is ook mogelijk.
    Keuze uit verschillende behuizingsvormen (kegel, koepel) en optionele decoratieve ring in twee kleuren (transparant of goudkleurig)
    Klaar om geconnect te worden met opzichzelfstaande lichtregelsystemen zoals LumiStep, DynaDimmer en LineSwitch en geavanceerde systeem‑ en softwaretoepassingen zoals InterAct City.
    Grote keuze aan lumenpakketten, uiteenlopend van 600 tot 12.000 lumen.
    Keuze uit twee kleurtemperaturen: 3000 K (warmwit) of 4000 K (neutraalwit)
    Lange levensduur van 100.000 uur bij minimaal L80
    Geschikt voor nieuwe en renovatie-installaties.
    IK08, IP66

    Toepassingen

    Stads- en woonwijken.
    Stadscentra en doorgaande wegen
    Fietspaden, voetpaden en voetgangersoversteekplaatsen
    Parkeerplaatsen
    Downloads
    Leaflets
    Visuals
    Software Plugins
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    Vink een product aan om het toe te voegen

    Meer informatie nodig?

    Neem contact op

     

    Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

    Vind een dealer

     

    Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.