U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  ReachElite iColor Powercore

  Superieure schijnwerper LED-armatuur voor buiten met een ver straalbereik en RGBA- of RGBW-licht.

  Color Kinetics
  ReachElite iColor Powercore
  Color Kinetics

    Informatie over productfamilie

    ReachElite is een eersteklas schijnwerper LED-buitenarmatuur met een ver lichtbereik voor de verlichting van grote constructies en bouwwerken, variërend van bruggen en gevels tot monumenten en wolkenkrabbers. ReachElite is met zijn RGBW-armatuur van 300 W krachtig genoeg voor de verlichting van structuren op een afstand tot 732 meter en legt de lat voor optische kwaliteit in LED-verlichting een stuk hoger. ReachElite is uniek in zijn efficiëntie, kracht en flexibiliteit, het levert gekleurd licht van hoge kwaliteit precies waar u het hebben wilt waardoor de lichtverdeling erg efficiënt is. Er wordt niet alleen extreem weinig licht verspild maar het geleverde licht heeft ook nog veel kracht door de optiek en de smalle bundelhoek van het armatuur. Met zijn ingebouwde bundelhoek van minder dan 3 graden tilt de ReachElite precisie en lichtsterkte naar een hoger niveau op de markt voor exclusieve LED-buitenarmaturen.Ga voor meer informatie naar www.colorkinetics.com/ls/rgb/ReachElite-iColor-Powercore-RGBA/.

    Voordelen

    Excelleert in breed uiteenlopende verlichtingstoepassingen waaronder schijnwerperverlichting, spotverlichting, strijklicht op wanden en wall-washing.
    Met de ingebouwde bundelhoek van 2,6° van de 300 W RGBW-armatuur kan het licht objecten tot een afstand van 732 m raken
    De chromasync-technologie verbetert de kleurconsistentie tussen alle LED-armaturen in een familie.

    Kenmerken

    Werkt naadloos samen met het volledige assortiment Philips Color Kinetics lichtregelsystemen, waaronder Light System Manager, Video System Manager, Video System Manager Pro, iPlayer 3, Antumbria iColor Keypad en ColorDial Pro, evenals met regelaars van andere fabrikanten.
    ReachElite Powercore biedt jarenlang betrouwbaar gebruik met betere corrosiebescherming doordat het voldoet aan de ASTM B117-norm voor meer dan 1500 uur corrosiebestendigheid en de ANSI C136.31-2010-norm met een 3G trilbeoordeling en bescherming tegen ophoping van water.
    Kies uit een volledig assortiment hoogwaardige Philips accessoires; zes verschillende spreidingslenzen, een louvre, volledige en halve verblindingsbescherming, bescherming tegen stenen en een opschuifmof voor alle ReachElite-armaturen.
    ReachElite is verkrijgbaar in drie versies: 100 W, 200 W en 300 W. Elke armatuur bevat een, twee of drie verlichtingskoppen van 100 W die los van elkaar kunnen worden gericht.

    Toepassingen

    Grootschalige monumentale gevels en unieke constructies
    Downloads
    Leaflets
    Visuals
    Bijbehorende tools
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    Vink een product aan om het toe te voegen

    Meer informatie nodig?

    Neem contact op

     

    Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

    Vind een dealer

     

    Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.