U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

    Informatie over productfamilie

    De hoogwaardige LED-armaturen van de eW Blast Powercore gen4 zijn eenvoudig te installeren en geven een sterke "wash" van wit licht. De eW Blast Powercore gen4 biedt een ruim assortiment van accessoires aan die zorgen dat de stralingshoeken voor schijnwerperverlichting, de spotverlichting en de directe en indirecte muurverlichting kunnen worden aangepast, samen met de efficiëntie en de rendabiliteit van Powercore-technologie in een stoere behuizing van gegoten aluminium. Ga voor meer informatie naar www.colorkinetics.com/ls/essentialwhite/eW-Blast-Powercore-gen4/.

    Voordelen

    Hogere lichtopbrengst
    Dimmen met precisie tot 1%
    Complete set van accessoires voor eenvoudige specificatie

    Kenmerken

    Breid de aanpasbaarheid uit met een grote reeks nieuwe Philips accessoires. Naast de oorspronkelijke 6°-lens kunnen vijf verschillende diffuserlenzen gebruikt worden om de armatuur zo aan te passen dat hij bundelhoeken levert van 20°, 40°, 60°, 80° en 10° x 40° (asymmetrisch). FTA zorgt voor een uniformiteitsverhouding van minder dan 4:1 op een 6 m hoge wand bij een montageafstand van 1 m.
    Drie kleurkeuzes voor de behuizing (zwart, grijs en wit)—en de optie om een louver, steenslagbescherming, volledige verblindingsafscherming en halve verblindingsafscherming toe te voegen of te combineren—creëren nieuwe esthetische mogelijkheden voor ontwerpers en architecten.
    Verbetert de duurzaamheid met een nieuwe vlakke lens die voorkomt dat water in de armatuur kan lekken. Dit beschermt de LEDs en houdt ze veilig gedurende de levensduur van de armatuur.
    Integreert de gepatenteerde Powercore-technologie die het uitgangsvermogen naar de armaturen direct vanaf de netspanning regelt; snel, efficiënt en nauwkeurig. De Philips Color Kinetics Data Enabler Pro combineert de netspanning met de regelgegevens en levert die aan de armaturen via één enkele standaardkabel, wat de installatie drastisch vereenvoudigt en de totale systeemkosten verlaagt.
    De Philips Color Kinetics Data Enabler Pro voegt netspanning samen met besturingsgegevens en levert deze af aan armaturen via een enkele standaardkabel, wat de installatie drastisch vereenvoudigt en de totale kosten van het systeem verlaagt.
    Dimmen met precisie—Soepel dimmen tot 1% met de optionele Data Enabler pro en digitale besturingsinterface.

    Toepassingen

    Gevels van gebouwen
    Monumenten en sculpturen
    Parken en tuinen
    Bruggen en constructies
    Downloads
    Leaflets
    Visuals
    Software plugins
    Bijbehorende tools
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    Vink een product aan om het toe te voegen

    Meer informatie nodig?

    Neem contact op

     

    Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

    Vind een dealer

     

    Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.