U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  ReachElite IntelliHue Powercore

  Superieur schijnwerper LED-armatuur met een ver straalbereik voor buiten met Philips IntelliHue-technologie.

  Color Kinetics
  ReachElite IntelliHue Powercore
  Color Kinetics

    Informatie over productfamilie

    Philips ReachElite is een eersteklas buitenarmatuur met ver straalbereik voor de verlichting van grote buitenstructuren variërend van bruggen en gevels tot monumenten en wolkenkrabbers. Philips ReachElite is krachtig genoeg voor de verlichting van structuren op een afstand tot ruim 777 meter en legt de lat voor optische kwaliteit in LED-verlichting een stuk hoger. Philips ReachElite is uniek in zijn efficiëntie, kracht en flexibiliteit, het levert wit en gekleurd licht van hoge kwaliteit precies waar u het hebben wilt waardoor de lichtverdeling erg efficiënt is. Philips ReachElite tilt, met zijn ingebouwde bundelhoek van minder dan 3 graden, precisie naar een hoger niveau op de markt voor exclusieve LED-armaturen voor buitentoepassingen. Ga voor meer informatie naar www.colorkinetics.com/ls/IntelliHue/ReachElite-IntelliHue-Powercore/.

    Voordelen

    Excelleert in breed uiteenlopende verlichtingstoepassingen waaronder schijnwerperverlichting, spotverlichting, strijklicht op wanden en wall-washing.
    Met de ingebouwde bundelhoek van 3° kan het licht objecten tot een afstand van ruim 150 m raken.
    De Philips chromasync-technologie verbetert de kleurconsistentie tussen alle LED-armaturen in een familie.

    Kenmerken

    Werkt naadloos samen met het volledige assortiment lichtregelsystemen Color Kinetics van Philips, waaronder Light System Manager, Video System Manager, Video System Manager Pro, iPlayer 3, Antumbria iColor Keypad en ColorDial Pro evenals met regelaars van andere fabrikanten.
    Philips ReachElite Powercore biedt jarenlang betrouwbaar gebruik met betere corrosiebescherming doordat het voldoet aan de ASTM B117-norm voor meer dan 1500 uur corrosiebestendigheid en de ANSI C136.31-2010-norm met een 3G trilbeoordeling en bescherming tegen ophoping van water.
    Kies uit een volledig assortiment hoogwaardige Philips accessoires; zes verschillende spreidingslenzen, een louver, volledige en halve verblindingsbescherming, bescherming tegen stenen en een opschuifmof voor alle Philips ReachElite-armaturen.
    Philips ReachElite is verkrijgbaar in drie versies: 100 W, 200 W en 300 W. Elke armatuur bevat een, twee of drie verlichtingskoppen van 100 W die los van elkaar kunnen worden gericht.

    Toepassingen

    Grootschalige monumentale gevels en unieke constructies
    Downloads
    Visuals
    Bijbehorende tools
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    Vink een product aan om het toe te voegen

    Meer informatie nodig?

    Neem contact op

     

    Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

    Vind een dealer

     

    Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.