U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties
  Sluit filters Toon filters
  Meer filters tonen
  Minder filters tonen
  • Product
  • Vermogen (W)
  • Dimming controls
  • IK rating
  • IES
  • Leaflet

  Sorteren op:

    Informatie over productfamilie

    Aan het plafond bevestigde Philips UV-C-luchtventilatiesystemen voor desinfectie maken deel uit van de serie Philips UV-C-apparaten voor desinfectie via luchtventilatie. Ze zijn ontworpen voor montage in systeemplafonds en zijn bedoeld voor het desinfecteren van lucht in uiteenlopende toepassingen. De apparaten zijn geoptimaliseerd voor lage plafondhoogtes. De UV-C-stralen worden voornamelijk horizontaal ter hoogte van het apparaat en naar boven toe uitgestraald. De bundel van de UV-C-stralen wordt geregeld door specifieke reflectors en het louvreontwerp. Dit maakt het mogelijk om de lucht in een ruimte te desinfecteren, terwijl alledaagse bedrijfsactiviteiten onder het gebied waar het apparaat actief is gewoon kunnen blijven doorgaan.

    Voordelen

    Maakt stille desinfectie van de lucht mogelijk zonder onderbreking van de bedrijfsactiviteiten onder het apparaat
    Inactiveert 99,9% van het virus colifaag φ X174 in de lucht binnen 10 minuten in een ruimte met voldoende luchtcirculatie (zie de link met 'meer informatie')
    Gebruikt Philips UV-C-lampen en voorschakelapparatuur
    Milieuvriendelijk - geen ozonuitstoot tijdens of na gebruik

    Kenmerken

    Inclusief Philips PL-S TUV-lamp: 4x9 W
    Kortgolvige UV-stralingspiek op 253,7 nm (UV-C)
    Louvres en reflector regelen de distributie van UV-C ter hoogte van het apparaat en daarboven, waar doorgaans geen personen aanwezig zijn
    Opbouwmontage op systeemplafond
    Voldoet aan de norm IEC 62471 voor fotobiologische veiligheid

    Toepassingen

    Kantoren
    Winkels
    Eetstalletjes
    Hotels, cafés, restaurants
    Scholen
    Banken
    Toiletten

    Waarschuwingen en veiligheid

    GEVAAR: UV-product uit risicogroep 3. Zoals elk desinfectiesysteem moeten UV-C-lampen en -apparaten correct worden geïnstalleerd en gebruikt. Directe blootstelling aan UV-C kan gevaarlijk zijn. Het kan een huidreactie veroorzaken die lijkt op verbranding door de zon en het kan het hoornvlies ernstig beschadigen.
    Omdat UV-C onzichtbaar is voor het menselijk oog, moet het UV-C-apparaat voor desinfectie via luchtventilatie worden geïnstalleerd met afdoende veiligheidsmaatregelen om te waarborgen dat het UV-C-apparaat voor desinfectie via luchtventilatie veilig kan worden gebruikt. De UV-C-apparaten voor desinfectie via luchtventilatie mogen alleen worden gebruikt als onderdelen in een systeem dat afdoende veiligheidsmaatregelen omvat zoals, maar niet beperkt tot, de maatregelen die worden beschreven in de montage-instructies en/of de gebruikershandleidingen.
    Directe blootstelling aan UV-C is gevaarlijk. Systemen met UV-C-armaturen mogen alleen worden verkocht door erkende partners en geïnstalleerd door professionals volgens onze strenge veiligheidsnormen en juridische eisen. Onze UV-C-producten zijn niet bedoeld voor gebruik in toepassingen of activiteiten waar het gebruik kan leiden tot ernstig of dodelijk letsel en/of schade aan het milieu.
    Downloads
    Leaflets
    Visuals
    Bijbehorende tools
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    Vink een product aan om het toe te voegen

    Meer informatie nodig?

    Neem contact op

     

    Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

    Vind een dealer

     

    Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.