U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  ArcForm:

  pluspunt in de zorg

  De Sionsberg,
  Dokkum, Nederland


  Het innovatieve en energiezuinige Philips ArcForm armatuur speelt perfect in op de wensen van patiënten en personeel in ziekenhuis De Sionsberg in Dokkum.
  De Sionsberg, Dokkum, Nederland

  Het mooie van de
  Philips

  ArcForm is dat deze gedimd kan worden en kan worden gecombineerd met daglicht- en aanwezigheidsdetectie. Dankzij het diffuse licht heb je geen last van verblinding en heeft het armatuur een hele mooie uitstraling, ondanks het hoge verlichtingsniveau."

   

  - Peter Mooijman, projectleider van Ingenieursburo Linssen.

  De Sionsberg, Dokkum, Nederland
  De Sionsberg, Dokkum, Nederland

  De wens van de klant

   

  Ziekenhuis De Sionsberg in Dokkum heeft in 2013 een forse metamorfose ondergaan. Trefwoorden van de ingrijpende verbouwing waren: compact, flexibel en duurzaam. Vertaald naar eisen op het gebied van verlichting betekende dat een energiezuinige, dynamische LED-oplossing tegen een schappelijke prijs met behoud van een prettige sfeer.

  De Sionsberg, Dokkum, Nederland

  De juiste verlichting

   

  De ArcForm van Philips, het nieuwste armatuur speciaal voor de gezondheidszorg, is ziekenhuis De Sionsberg op het lijf geschreven.

   

  De energiezuinige LED-oplossing met daglichtregeling, aanwezigheidsdetectie en dimfunctie bespaart in vergelijking met de oude verlichting zeker 70 procent op de stroomrekening. Daarnaast biedt de regelbare verlichting specifieke voordelen. Met de afstandsbediening kan ziekenhuispersoneel snel en traploos tussen lichtniveaus schakelen, bijvoorbeeld wanneer een foto moet worden gemaakt of röntgenfoto moet worden bekeken.

   

  Patiënten kunnen de verlichting van de ArcForm naar eigen voorkeur instellen dankzij een wandzender met dimfunctie naast hun bed. Een groot pluspunt op een plek waar de verblijfsduur zo prettig mogelijk moet zijn.

   

  Leer meer over onze systemen voor  ziekenhuisverlichting

  • ArcForm
   ArcForm
   Steeds meer klanten zoeken naar verlichtingsoplossingen die de architectuur van hun gebouw en het soort activiteiten dat in bepaalde ruimten plaatsvindt ondersteunen. Een armatuur ...
  • Smart Interfaces
   Smart Interfaces
   De ToBeTouched-reeks bestaat uit gebruikersinterfaces die de interactiviteit van de gebruiker met het systeem en de armaturen bevorderenEr is een ToBeTouched-interface voor nagenoe...

  Gerelateerde cases