U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Veilig, intelligent en energiezuinig

  verlicht

  Licht op aanvraag,
  Eeklo, België


  Ook Eeklo in België was op zoek naar innovatieve verlichting om mee te besparen. Met het Philips Lighting Project is Eeklo nu energiezuinig, intelligent en veilig verlicht.
  Eeklo verlicht met Philips

  De nieuwe
  LumiMotion

  van Philips was voor ons de ideale oplossing. De stad gaat hierdoor op een innovatieve manier om met het afschakelplan, maximaliseert haar energiebesparingen, en dit zonder in te boeten op veiligheid en comfort.”

   

  - Christophe De Waele, schepen van openbare werken Eeklo.

  eeklo verlichting
  fietspad verlichting eeklo

  De wens van de klant

   

  Energiezuinige en slimme verlichting om mee te kunnen in de innovatieve vooruitgang van België.

  philips verlichting eeklo

  De juiste verlichting 

   

  We zijn gestart met een lichtsterkte van 130%, zodat je later altijd op 100% kunt uitkomen. De LED-oplossing biedt dat tot de juiste sterkte kan worden teruggedimd.

   

  "Bij LED-verlichting dacht ik altijd aan de sfeer van een diepvries, maar de warmwitte kleur van deze verlichting heeft al mijn vooroordelen weggenomen", zegt supermarktmanager Kees Cats. "Mijn klanten hebben vast niet in de gaten dat de prettige sfeer in de winkel mede te danken is aan de LED-verlichting, maar dat maakt het nog leuker." De resultaten zullen nog uitgebreid worden geëvalueerd. Op basis daarvan zal Ahold besluiten of in de toekomst ook nieuwe winkels met deze LED-oplossing worden uitgevoerd.

   

  Clubmanager Philippe Bormans: Vanaf nu kunnen onze spelers hun emoties beter delen met de supporters. Wij menen dan ook dat deze dynamische verlichting een voorbeeld kan zijn op Belgisch en internationaal niveau."

  lumimotion philips


  Lumimotion

  Licht op aanvraag voor besparingen tot 80%.

   

  Lees meer

  Gerelateerde cases