U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Openbare verlichting 

  compleet 'in control'

  Goeree-Overflakkee,
  Z-H, Nederland


  Gemeente Goeree-Overflakkee zet met CityTouch maximaal in op duurzaamheid. Lantaarnpalen 'communiceren' via GSM-technologie en leveren licht naar behoefte.
  Het buurtschap 'Havenhoofd' in Goeree-Overflakkee is trots op CityTouch: intelligente verlichting die op afstand bestuurbaar is en flink op energie bespaart.

  Met CityTouch
  geven we echt

  een visitekaartje af, omdat we laten zien dat een duurzame verlichtingsoplossing en een hoge omgevingskwaliteit elkaar versterken."

   

  - Arend-Jan van der Vlugt, Wethouder Goeree-Overflakkee.

  Goeree-Overflakkee
  Goeree-Overflakkee

  De wens van de klant

   

  Toen de armaturen en masten van het buurtschap 'Havenhoofd' in Goeree-Overflakkee aan vervanging toe waren, trad de standaardprocedure van de gemeente in werking: voor alle afgeschreven armaturen komt LED-verlichting in de plaats. Om de mogelijkheden van maximale energiebesparing te benutten, werd het beste lichtmanagementsysteem gezocht.

  Goeree-Overflakkee

  De juiste verlichting

   

  Straatarmaturen die via een schakelkast verbinding maken met een centraal lichtbeheersysteem en afzonderlijk kunnen worden aangestuurd: dat is kort gezegd het principe van lichtmanagement.

   

  CityTouch van Philips gaat nog een stapje verder, omdat niet via een schakelkast, maar door middel van GSM-technologie rechtstreeks met de server wordt gecommuniceerd. Voordeel? Met een paar muisklikken kan de verlichting worden aangepast en beheerd. Dimprofielen, waarbij het niveau van de verlichting na het aanspringen in stappen verlaagt en tegen de ochtend weer omhoog gaat, leveren een hoge energiebesparing op.

   

  "Een ander pluspunt is dat we nu echt 'licht naar behoefte' bieden aan onze inwoners", vertelt Edwin van Balen, Beheerder openbare verlichting. "Laag als het kan, hoog als het nodig is. Dat verhoogt het gevoel van sociale veiligheid."

  Leer meer over onze LED-oplossingen voor openbare verlichting.

  CityTouch


  CityTouch

  Optimaliseer gemakkelijk uw openbare verlichting in termen van leefbaarheid, energie-efficiëntie en vermindering van operationele kosten. U heeft dan altijd en overal controle over het lichtpark en de kosten die hiermee gepaard gaan.

  Bekijk product

  Gerelateerde cases