U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

   

  Innovaties om daglicht te benutten

  Marks & Spencer,  Sheffield, GB  

   

  Ontdek hoe energiebesparende verlichting de duurzaamheid bij Marks & Spencer verbetert.

  marks-and-spencer-videobeeld

  LED-verlichting is
  een belangrijk

  deel van ons energiereductiebeleid en levert heldere en consistente lichtniveaus die onze fantastische kwaliteitsproducten recht doen."

   

  - Richard Gillies, directeur van Plan A, CSR & Sustainable Business

  Fruit en groenten zien er vers uit met supermarktverlichting van Philips
  Gastvrije atmosfeer 's nachts in de parkeerzone met energiebesparende Philips-verlichting

  De uitdaging van de klant

   

  Marks & Spencer is een van de grootste supermarktmerken in het Verenigd Koninkrijk. Het heeft zich verplicht tot een belangrijke bijdrage aan de duurzaamheid en streeft ernaar volledig koolstofneutraal te zijn in 2013. Als onderdeel van deze doelstellingen was de vestiging in Sheffield op zoek naar een verlichtingssysteem dat voor 100% uit LED-lampen bestond.

  Energiezuinige LED-verlichting bij Marks&Spencer, Sheffield: parkeerverlichting van Philips

  De juiste verlichting

   

  De winkels van Marks & Spencer zijn synoniem met kwaliteit. Om te voldoen aan de hoge normen van het merk, moest een LED-oplossing de winkelervaring verbeteren én energie besparen. Dit werd gerealiseerd door een strategisch gekozen en geplaatste verlichting. Buiten, rond de ingangen, werden EW Blast- en Graze-lampen aangebracht om een heldere, attractieve ambiance te scheppen die klanten trekt.

   

  Wanneer ze binnenkomen, worden de klanten verwelkomd met Maxos LED-supermarktverlichting. Dit innovatieve draagprofielsysteem, met een mix van dubbele en enkele StyliD-armaturen, bespaart energie door het licht rechtstreeks op de verkoopartikelen te richten. Daardoor zien de producten er vers en aanlokkelijk uit en wordt er geen licht verspild. Voor algemene sfeerverlichting wordt Powerbalance gebruikt, dat zorgt voor uitstekende zichtbaarheid zonder ongewenste schittering.

  Alle nieuwe armaturen zijn uiterst energie-efficiënt en een intelligent regelsysteem zorgt nog voor een extra energiebesparing. Lichtsensoren meten de hoeveelheid daglicht die door de vensters binnenkomt en dimmen de lampen zo nodig automatisch. Hierdoor wordt een constant lichtniveau gerealiseerd. De lampen kunnen zelfs zo worden geprogrammeerd, dat ze volledig uitgeschakeld worden als er voldoende daglicht is.

   

  De vestiging in Sheffield is de eerste supermarkt in het Verenigd Koninkrijk die volledig wordt verlicht door LED-lampen.

   

  Leer meer over onze systemen voor LED-winkelverlichting

  • PowerBalance gen2
   PowerBalance gen2
   Als het aankomt op het met LED-armaturen verlichten van een kantoorruimte zijn bedrijven gewoonlijk bereid te investeren in duurzaamheid, op voorwaarde dat de investering zich teru...
  • Maxos LED Industry 4MX850
   Maxos LED Industry 4MX850
   De Maxos LED Industry is een verlichtingsoplossing met een korte terugverdientijd die tegelijk voldoet aan alle relevante normen voor supermarkten en industriële toepassingen. Voor...

  Gerelateerde cases

  Bekijk alle mogelijkheden op het gebied van supermarkten en grote winkelketens.