U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Renovatie Zeeburgertunnel,  

  Amsterdam

  Zeeburgertunnel,
  Amsterdam, Nederland


  De Zeeburgertunnel in Amsterdam is de derde tunnel in Nederland die wordt uitgerust met T-line
  Zeeburgertunnel Amsterdam

  Algemeen
  gesproken

  werkt de installatie automatisch"
  Zeeburgertunnel, Amsterdam

  Achtergrond

   

  In juni 2011 kreeg VolkerRail opdracht van Rijkswaterstaat om de verlichtingsinstallatie te vervangen. In het selectieproces met Rijkswaterstaat en Vialis werden diverse leveranciers benaderd. Philips kwam voor iedereen als beste tevoorschijn.

  tunneluitgang

  Het project

   

  Een belangrijk voordeel van Philips is dat het de enige leverancier in Nederland was die al ervaring had met LED-verlichting in tunnels. We hebben toen onderzocht of zij konden voldoen aan het programma van eisen voor dit project.  De Zeeburgertunnel in Amsterdam is de derde tunnel in Nederland die wordt uitgerust met T-line. De T-line biedt diverse voordelen ten opzichte van gelijkwaardige verlichtingsoplossingen voor tunnels.


  T-line is voorzien van beproefde LED-technologie en het oppervlak van de T-line is glad, waardoor de armatuur gemakkelijk te reinigen is. Daarnaast hoeven de lampen niet meer vervangen te worden tijdens de normale nuttige levensduur van de installatie, wat de onderhoudskosten voor Rijkswaterstaat significant verlaagt. Bovendien gaan de LED´s ten minste 15 jaar mee.

   

  Ondek ook het TotalTunnel systeem. Dit connected verlichtingssysteem voor tunnels is het resultaat van al onze kennis en ervaring in LED technologie en regelsystemen.

  Het team

  Rijkswaterstaat

  Vialis

  Gerelateerde cases