Meer merken van

  De bevrijdende 

  werking van

  licht

  Skidôme Rucphen,
  Rucphen, Nederland


  GentleSpace van Philips levert Skidôme in Rucphen een flinke energiebesparing, besparing van complexe lampvervanging én een vrij gevoel op.
  Skidôme Rucphen, Rucphen

  De energiezuinige
  LED

  verlichting in onze nieuwe skihal is een verademing. Het geeft een fris en vrij gevoel waar de sfeer in sporthallen normaal gesproken nogal bedompt is."

   

  - Nicky Broos, directeur Sneeuwattractiepark Skidôme.

  Skidôme Rucphen, Rucphen

  De wens van de klant

   

  Skidôme in Rucphen staat bekend als 'sneeuwattractiepark', vanwege het brede aanbod aan sneeuw- en ijsgerelateerde activiteiten. Bij de uitbreidingsoperatie, waarbij de oppervlakte van de sneeuwondergrond meer dan verdrievoudigde, stond maatschappelijk verantwoord ondernemen voorop, zeker ook op het gebied van verlichting. Die moest energiezuinig zijn en toegesneden op de specifieke ruimte.

  Skidôme Rucphen, Rucphen

  De juiste verlichting

   

  Skidôme in Rucphen staat bekend als 'sneeuwattractiepark', vanwege het brede aanbod aan sneeuw- en ijsgerelateerde activiteiten.

   

  Bij de uitbreidingsoperatie, waarbij de oppervlakte van de sneeuwondergrond meer dan verdrievoudigde, stond maatschappelijk verantwoord ondernemen voorop, zeker ook op het gebied van verlichting.

   

  Die moest energiezuinig zijn en toegesneden op de specifieke ruimte. 

  Lees meer over onze sporthalverlichting 

  • GentleSpace 2 BY470P/BY471P
   GentleSpace 2 BY470P/BY471P
   Met de introductie van de GentleSpace LED-armatuur realiseerde Philips een doorbraak in de verlichting van hoge ruimten. De GentleSpace LED bracht een besparing op energieverbruik,...
   • Maximaliseer de besparing op energie- en onderhoudskosten
   • Geschikt voor een brede reeks toepassingen, zelfs onder extreme omstandigheden
   • Bewezen betrouwbaarheid

  Gerelateerde cases