U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Onweerstaanbare

  interieurs

  Bizuu Boutique
  Warschau en Poznań, Polen


  Ontdek hoe Bizuu-winkels winkelen gemakkelijk en prettig maken voor hun klanten met behulp van verlichting.
  Bizuu in Polen creëert een unieke winkelervaring met Philips LED-verlichting en de AmbiScene Mirror

  Met een Bizuu-
  jurk aan

  voel ik me eindelijk een echte prinses"

   

  -Weronika Ksiazkiewicz, actrice

  Winkelverlichting van topkwaliteit gebruiken om kleding in de etalage extra aantrekkelijk te maken - Philips
  Vrouw kijkt naar haar reflectie in de AmbiScene Mirror van Philips

  De uitdaging van de klant

   

  Toen de eigenaars van Bizuu-winkel hun eigen modemerk creëerden, zetten ze de eerste stap op weg naar een succesvolle modeverkoopcarrière. Hun eerste winkel was echter donker en onuitnodigend, zonder ramen op de straat. Bizuu had een verlichtingsoplossing nodig die hun schitterende kledingontwerpen recht zou doen.

  Philips-winkelverlichting verlicht de Bizuu-winkel effectief

  De juiste verlichting 

   

  Bizuu is een Pools modemerk dat wordt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Om precies te zijn, door twee zussen: Zuzanna Wachowiak en Blanka Jordan. Hun ontwerpen zijn te koop in de Bizuu-winkels in Warschau en Poznań, die heel populair zijn bij vrouwen die veel belang hechten aan hun uiterlijk. Omdat Bizuu een boetiekmerk is dat het moet hebben van modefans, is de presentatie in de Bizuu-winkels essentieel. Maar kledingverkoop was een nieuwe activiteit voor de eigenaars, en ze onderschatten het belang van licht. Ze zaten uiteindelijk met een donkere en weinig uitnodigende winkel en besloten contact op te nemen met Philips voor een oplossing.


  LED-verlichting in combinatie met de AmbiScene mirror bleek de perfecte oplossing. Met behulp van StyliD compact werd een uniek verlichtingsschema gemaakt, dat een uitnodigende sfeer creëert en de schitterende artikelen die worden getoond, optimaal tot hun recht laat komen. De flexibele montageopties van StyliD compact betekenden dat de lampen precies zo geplaatst konden worden dat ze de kwaliteit van de kleding optimaal benadrukken en de ogen van de bezoekers naar de displays trekken. Helder witte LED-bundels, die nooit geel lijken, zoals traditionele belichting, creëren een luxueuze, eigentijdse atmosfeer die klanten...

   

  Dankzij de energiebesparende eigenschappen van LED-lampen zal het jaarlijkse energieverbruik van Bizuu naar schatting met 50% dalen in vergelijking met traditionele verlichtingsoplossingen.

   

  Leer meer over onze verlichting voor uw kledingwinkel of speciaalzaak

  Gerelateerde cases