U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Energiebesparing

  in het hoofdkantoor van een schoonheidsmerk

  Pronails,
  Brasschaat, België


  Ontdek hoe LED-kantoorverlichting een milieuvriendelijke werkomgeving heeft geschapen bij Pronails

   

   Met behulp van LED-pendellampen van Philips is het interieur van Pronails een heldere, milieuvriendelijke omgeving geworden

  We zijn uiterst
  enthousiast

  over het effect en de kwaliteit van LED-verlichting, vooral in onze klaslokalen en de creatieve ruimte. Vanzelfsprekend zijn de energie- en materiaalbesparingen die we realiseren ook erg belangrijk voor ons. In concrete termen verbruiken we nu 40% minder energie vergeleken met een conventionele verlichtingsoplossing.”

   

  - Cathy Horvath, Financieel Directeur Pronails

   

  De uitdaging van de klant

   

  Pronails maakt handen en voeten mooi. Naast het leveren van nagelverzorging en schoonheidsproducten van topkwaliteit biedt het opleiding van nagelverzorgers in 45 verschillende landen. Voor zijn nieuwe hoofdkantoor in Brasschat, België, wilde het bedrijf aantrekkelijke, energiezuinige verlichting.

  De juiste verlichting 


  Energie-efficiëntie was een topprioriteit voor de nieuwe lampen. PowerBalance, LuxSpace en Arano LED pendelarmaturen werden in de klaslokalen geïnstalleerd om een helder, sfeervol licht te verzekeren dat bijdraagt aan de productiviteit. De LED pendelarmaturen in elke zone zijn uitgerust met ActiLume, een lichtmanagementsysteem. ActiLume maakt gebruik van het beschikbare daglicht om een constant lichtniveau te handhaven, wat energie bespaart en de kosten verlaagt.

   

  StyliD PureDetail werd geïnstalleerd in de klaslokalen en winkels om de kwaliteit van de producten te benadrukken. De PureDetail-reeks is perfect voor deze toepassing dankzij zijn realistische kleurweergave. Aan de buitenkant van het gebouw werd de gevel verlicht met aantrekkelijke strepen in kleur, wat de locatie een in het oog springend, iconisch gevoel geeft.

   

  De nieuwe verlichting sloeg de spijker op de kop. Na de installatie waren de medewerkers aangenaam verrast door de hoogwaardige, comfortabele sfeer in het gebouw. “Onze verwachting dat het licht een beetje hard zou zijn, werd volledig tenietgedaan”, zegt Financieel Directeur Cathy Horvath.

   

  Dankzij de energie-efficiënte prestaties van de LED´s en de intelligente regelsystemen verbruikt de nieuwe verlichting 40% minder energie dan traditionele armaturen zouden doen.

   

  Leer meer over onze systemen voor bedrijfsverlichting

   

   

  • Arano LED BPS640
   Arano LED BPS640
   Arano is een reeks armaturen voor TL5 fluorescentielampen en LED-lichtbronnen, die voorzien is van Philips micro-optieken. De gepatenteerde micro-optiek met 3D-lamellen combineert ...
  • PowerBalance gen2
   PowerBalance gen2
   Als het aankomt op het met LED-armaturen verlichten van een kantoorruimte zijn bedrijven gewoonlijk bereid te investeren in duurzaamheid, op voorwaarde dat de investering zich teru...

  Optimaliseren van de
  leeromgeving

  Het team

  Pronails

  De klant

  ITB (via hun onderaannemer IBELEC)

  Installateur

  Eric van Aerden, ITB

  Projectmanager

  Zeger Cootjans, ELD

  Technisch advies

  Gerelateerde cases