U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Nieuws in

  de juiste verlichting

  Axel Springer, 
  Berlijn, Duitsland


  BILD in Axel Springer creëert wow-effect door het laatste nieuws uit te brengen op de vloer – met behulp van de verwelkomende, dynamische Luminous Carpets.

  Toen ik over de
  nieuwe

  Luminous Carpets van Philips en Desso hoorde, wist ik dat die oplossing – het laatste nieuws gepresenteerd op de vloer – ideaal zou zijn voor de ingang van onze toekomstige redactie.”

   

  - Kai Diekman, hoofdredacteur BILD.

  Axel springer gebouw
  axel springer kantoor berlijn

  De wens van de klant

   

  De activiteiten van BILD in print en online worden gerund vanuit het kantoor Axel Springer, een 19 verdiepingen tellend gebouw in Berlijn. Het kloppend hart daarvan is de recent gerenoveerde centrale redactie op de 16e verdieping. Daar hoort alleen het juiste licht bij.

  Das Bild Duitsland

  De juiste verlichting 


  et kantoor Axel Springer was een van de eerste commerciële projecten voor Philips en Desso en het eerste in Duitsland. “Onze oplossing is een combinatie van een zeer duurzaam, lichtdoorlatend tapijt en een programmeerbare LEDverlichtingsunit. Een nieuwe benadering van een welkomstmat, als het ware”, aldus Michael Stein, Sales and Marketing Desso Duitsland. “De gedachte hierachter was om met behulp van real-time RSS-feeds mensen te inspireren met recente nieuwsberichten en gasten met een welkomstboodschap.”


  Volgens Dr. Bernd Voelpel, Venture Manager Luminous Carpets, verandert de oplossing de manier waarop professionals met ruimte, licht en vloerbedekking omgaan op een fundamentele manier. “Luminous Carpets heeft letterlijk ontelbare toepassingsmogelijkheden, waardoor architecten en interieurontwerpers echte vrijheid hebben bij hun ontwerp. Sfeer, interieur en stemming zijn direct te variëren. Eén druk op de knop en de ‘verbeelding’ spreekt.”

   

  Leer meer over onze systemen voor kantoorverlichting

  Gerelateerde cases