U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Een duidelijke
  hogere kwaliteit

  Shanghai Jiaotong
  University

   

  Door het bewolkte, regenachtige klimaat van Shanghai vertonen zaailingen die onder alleen natuurlijk daglicht groeien geen goede resultaten. Het gebrek aan voldoende zonlicht resulteert in spichtige, fragiele zaailingen van lage kwaliteit die moeten vechten om te overleven als ze eenmaal zijn overgeplant op de akkers.

  Shanghai Jiaotong University

  LEDs maken het mogelijk
  sterkere zaailingen

  te produceren en tegelijk een lagere kooldioxide-uitstoot te verzekeren"
  - Prof. Pei Zhou van de Faculteit Landbouw en Biologie
  Shanghai Jiaotong University
  Shanghai Jiaotong University

  De uitdaging

   

  De faculteit Landbouw en Biologie van de Shanghai Jiaotong University heeft een nieuwe intelligente broeikas gebouwd voor haar zaailingenkwekerij. Het doel van deze kwekerij is de plaatselijke groentetelers het hele jaar door te voorzien van gezonde en sterke zaailingen, zodat die op hun beurt de inwoners van Shanghai dagelijks kunnen voorzien van heerlijke verse groenten.

  Shanghai Jiaotong University

  De juiste belichting 

  Met LED-verlichting kan de spectrale opbrengst van het groeilicht wordt afgestemd, en dat maakt het mogelijk het optimale ‘lichtrecept’ toe te passen in elk stadium van de groei van een gewas. Deze mogelijkheid, samen met het doelmatige warmtebeheer en de energie-efficiëntie, opent geweldige nieuwe kansen voor telers en kwekers.


  De Faculteit van Landbouw en Biologie heeft daarom besloten om meer dan 2400 GreenPower production modules met drie verschillende lichtrecepten te installeren, die verspreid zijn over een totale oppervlakte van 4600 m2. Deze modules zijn specifiek ontworpen voor meerlaagsculturen in geconditioneerde omgevingen waar niet voldoende daglicht aanwezig is.

   

  Op de vraag waarom de universiteit ervoor koos samen te werken met Philips legt Prof. Pei Zhou uit: "Philips levert de beste oplossingen op het gebied van LED-belichting voor de glastuinbouw en kennis van lichtrecepten. Ook heeft Philips een speciaal team van planten-specialisten en application engineers dat een zeer unieke en professionele dienstverlening biedt."

  Philips GreenPower LED interlighting

  Philips GreenPower LED production module

  De productiemodule is ontwikkeld voor meerlaagsteelt in een gecontroleerde omgeving met weinig of geen daglicht.
  Naar de oplossing

  Gerelateerde case studies