U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Het kweken van sterke
  en uniforme

  zaailingen

  Guo Yongliang

  BVRC,
  Bejing, China


  Het Centrum voor onderzoek naar groentegewassen, dat deel uitmaakt van de Academie voor Land- en Bosbouwwetenschappen in Peking, werd opgericht in 1958. In 1995 werd het centrum door de Chinese overheid officieel erkend als nationaal instituut voor wetenschappelijk onderzoek naar groentegewassen.

  De uitdaging was om voor
  betrouwbare levering 

  te zorgen van groente zaailingen"

   

  - Guo Yongliang, technisch specialist van het onderzoekscentrum

  BVRC
  BVRC

  Uitdaging

   

  Het kassencomplex van het onderzoekscentrum in Peking is sterk geautomatiseerd. De kassen hebben een teeltoppervlak van zo’n 2000 m2, dat hoofdzakelijk wordt gebruikt om zaailingen van groentegewassen te kweken. In eerste instantie werd er geen aanvullende verlichting gebruikt. Naarmate zich in Peking echter steeds meer dagen met ernstige smog voordeden, werd het aantal uren met zonlicht steeds geringer.

  A pesar de que la tecnología ofrece cada vez más facilidad para
  A pesar de que la tecnología ofrece cada vez más facilidad para

  De juiste belichting

   

  De Philips GreenPower LED-toplighting-oplossing wordt toegepast als alternatief voor de conventionele hogedruk natrium lampen die tot op dat moment werden gebruikt voor aanvullende belichting. In vergelijking met deze lampen genereert het nieuwe LED-systeem aanzienlijk minder warmte en zorgt het voor een besparing op het energieverbruik van maar liefst 50%.

  toplighting

  Philips GreenPower LED toplighting

  De LED topbelichtingsoplossing opent nieuwe kansen om winterproductie in de kas te verbeteren voor onder andere vaste planten, potrozen, sierplanten, tomaten en bladgroenten.

  Naar de oplossing

  50% minder energie in
  vergelijking met HPS

  Het team

  Guo Yongliang, Bejing Vegetable Research Centre

  Onderzoeker

  Gerelateerde case studies