U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  ZiN Experience Sigro

  ZiN Experience bij Sligro


  Bekijk hier het ZiN Experience Sligro lichtproject. Lees meer over de vraag van de opdrachtgever en het advies van onze lichtontwerper.
  ZiN Experience Lab bij Sligro | Philips lichtontwerper

  Project beschrijving

  Dit inspiratielab van Sligro heeft op een bijzondere manier vorm gegeven aan het delen van kennis voor foodprofessionals. Zo is er in de ruimte een lounge, een restaurant, een bioscoop, een barrista presentatie, een kookstudio, een auditorium en een pitchruimte. Het is een inspirerende plek voor nieuwe prikkels en impulsen. De ruimte is echt sfeervol ingericht en verlicht voor educatie, trends en events. De verlichting is geheel op het interieur afgestemd in een warme sfeer en dimbaar om ’s avonds de warme sfeer nog meer af te stemmen op de applicatie hospitality.
  Wibeke Vandevelde-polle ging voor Sligro aan de slag

  Wibeke Vandevelde-polle
  ging voor Sligro aan de slag

  De vraag van de klant


  Zou Signify (voorheen Philips Lighting) voor ons, ZiN Experience Sligro, innovatieve verlichting kunnen verzorgen? Het mag niet lijken op een Sligro, het dient een ander doel en daarmee willen we ook een andere sfeer neerzetten.

  Bedachte oplossing


  De rol van het LiAS is belangrijk geweest in de gesprekken tussen de opdrachtgever en de architect, om met de verlichting de sfeer van het interieur en de applicaties optimaal tot hun recht te laten komen.
  Philips lichtplannen ZiN Experience bij Sligro | Philips lichtontwerpers

  Type project

  Inspiratiealab voor Foodprofessionals

  Samenwerking

  Samengewerkte met Cleassens Erdmann van Sligro

  Doelgroep

  Van en voor foodprofessionals. De verlichting is zowel functioneel voor kennisoverdracht als esthetisch voor een bijzondere beleving.
  We delen hier graag met u onze recent opgeleverde projecten van idee en lichtoplossing tot het uiteindelijke resultaat.