U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  KNVB Campus

  KNVB Campus te Zeist


  Precies vijftig jaar geleden opende het KNVB Sportcentrum zijn deuren in Zeist. In een halve eeuw is ‘Zeist’ uitgegroeid tot het kloppend voetbalhart of ‘de middenstip’ van Nederland.
  KNVB Campus | Philips lichtontwerper

  Project beschrijving

  Aanzuigende werking

  De KNVB Campus is de plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid, scheidsrechters werken aan de arbitrage, bestuurders elkaar ontmoeten en waar de voetballers van ons land kunnen revalideren.

  Het is ook een plek die een aanzuigende werking heeft op mensen die van voetbal houden. Van trainers en coaches, tot onderzoekers en ontwikkelaars van nieuwe producten: hier ontmoeten mensen elkaar en ontstaan frisse ideeën, worden nieuwe verbanden gelegd en komt het tot verrassende samenwerkingen, waarmee we de volgende stap kunnen zetten om ons voetbal nog beter te maken.

  Vergaderingen, training en ontspanning

  Voor clubs en het bedrijfsleven is een bezoek aan de KNVB Campus leuk en leerzaam tegelijk. Het is een uitstekende locatie voor vergaderingen, maar biedt ook tal van mogelijkheden voor trainingen en ontspanning. Kennis en inspiratie in een topsportomgeving, waarbinnen het bedrijfsleven en de bestuurders van clubs zich graag ontwikkelen, omdat besturen ook een kunst is. En natuurlijk rolt de bal op de KNVB Campus. Zeist moet de thuisbasis worden voor vele trainingskampen en wedstrijden in Nederland. De KNVB Campus is financieel mede mogelijk gemaakt door de UEFA en de FIFA.
  Maikel Brummer ging voor de KNVB aan de slag voor goed verlichte ruimte in het campus complex

  Maikel Brummer
  ging voor de KNVB aan de slag voor goed verlichte ruimte in het campus complex

  De vraag van de klant


  KNVB Campus compleet voorzien van LED. "Op zo'n inspirerende, innovatieve plek wil je geen conventionele verlichting, maar LED-verlichting. Een A-merk", zegt Bas Stoker, facilitair manager KNVB.  Volgens Bas Stoker biedt Signify (voorheen Philips Lighting) betrouwbare Philips LED verlichting, waar je je prettig bij voelt. En die zie je hier overal terug."  
  KNVB Campus werkplek| Philips lichtontwerper

  Bedachte oplossing


  Al meteen bij binnenkomst in het trainingscentrum krijg je een welkomstgevoel. Letterlijk, want In de vloerbedekking licht het woord 'welkom' op naast het KNVB-logo. Om aan de hoge milieu-eisen te voldoen op het gebied van strooilicht, werd de  OptiVision LED toegepast langs het sportveld. De strakke bundel verlicht alleen het veld, niet de omgeving. “Dit is fantastische verlichting om bij te trainen", zegt Bas Stoker. "Je kunt ze gemakkelijk aan- en uitzetten en dimmen. Onze ervaringen zijn zo positief dat we ook andere velden gaan aanlichten. Met 1000 Lux, perfect geschikt voor wedstrijden.” Niet alleen daar, maar ook op andere plaatsen - van de parkeergarage tot de sporthal kan men bovendien dankzij lichtregeling extra besparen op energie... én verschillende settings instellen. Zo kun je via een tablet met één swipe de Oranjezaal in het trainingscentrum omtoveren van restaurant tot auditorium.  
  De prettige sfeer is zeker ook te danken aan demooie, duurzame verlichting” 

  Hans van Pelt, directeur KNVB Campus

  Type project

  Kantoren › Vergaderzalen

  Samenwerking

  Installateur Kuijpers te ‘s-Hertogenbosch

  Doelgroep

  Bezoekers KNVB Campus
  We delen hier graag met u onze recent opgeleverde projecten van idee en lichtoplossing tot het uiteindelijke resultaat.