U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Greenpeace

  Greenpeace te Amsterdam


  Het nieuwe hoofdkantoor van Greenpeace Nederland blinkt uit in duurzaamheid. Het zorgvuldig samengestelde lichtplan van Signify (voorheen Philips Lighting) is uiterst energie-efficiënt.
  Greenpeace kantoor verlichting ontworpen door Philips lichtontwerpers

  Project beschrijving

  Met het oog op maximale energie-efficiëntie heeft Greenpeace uitsluitend gekozen voor LED-verlichting van Philips. Vrijwel alle verlichting is dimbaar en voorzien van bewegingsdetectie en daglichtregeling. Wat betreft de keuze voor armaturen zijn - passend bij de industriële omgeving - op diverse plekken tweedehands klokarmaturen met MasterLED bulbs opgehangen.
  Op de tweede en derde verdieping – waar zich openkantoortuinen bevinden – is gekozen voor SmartBalance; een smal, plat, onopvallend pendelarmatuur dat prima in te passen is in ruimtes met verschillende plafondhoogtes. Vanwege de lichtstraten op de zolderverdieping is het OccuSwitch Dali regelsysteem daar zó geconfigureerd dat rekening gehouden wordt met daglicht dat van bovenaf binnen valt. Bijzonder is ook de toepassing van SmartBalance in de ‘huisjes’. In deze losse vergaderunits is de verlichting naar twee kanten gericht: Naar onder als werkverlichting, naar boven om het puntdakje sfeervol aan te lichten.
  Greenpeace kantoor verlichting ontworpen door Philips lichtontwerpers
  Greenpeace kantoor verlichting ontworpen door Philips lichtontwerpers
  Saskia can der Wolf ging voor Greenpeace aan de slag voor het Greenpeace kantoor

  Saskia van der Wolf
  ging voor Greenpeace aan de slag voor het Greenpeace kantoor

  De vraag van de klant


  Bij de inrichting van het nieuwe hoofdkantoor op de NDSM-werf aan het Amsterdamse IJ heeft Greenpeace geen kans onbenut gelaten voor duurzame alternatieven te gaan. Waar mogelijk zijn gerecycled en duurzame materialen gebruikt. Ook op het gebied van verlichting was de milieuorganisatie het aan zijn stand verplicht het sein op groen te zetten.
  Greenpeace kantoor verlichting ontworpen door Philips lichtontwerpers

  Type project

  Kantoor

  Samenwerking

  Rijndorp, Installateur

  Hollandse Nieuwe, architect

  Doelgroep

  Goede comfortabele werkverlichting. Een informele sfeer. 
  We delen hier graag met u onze recent opgeleverde projecten van idee en lichtoplossing tot het uiteindelijke resultaat.