U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Verlichtingsservices
  zijn nu ondergebracht bij Signify

  Afbeelding services van Philips Lighting

  De verlichtingsservices zijn nu verkrijgbaar bij Signify


  Verlichtingstechnologie is tegenwoordig tot veel meer in staat dan alleen zorgen voor voldoende licht. Signify gaat voorop met innovatieve verlichtingsservices op maat die u de lichtkwaliteit bieden die u nodig hebt tegen een fractie van de energiekosten en tegelijkertijd uw operationele resultaat verbeteren.
   

  Onze Signify-services omvatten: het evalueren van de huidige verlichtingsapparatuur, het maken van een nieuw verlichtingsplan, services voor probleemloos onderhoud, externe ondersteunende services en garanties op de prestaties van onze verlichtingssystemen. Werk samen met Signify en maak uw verlichting integraal onderdeel van het succes van uw bedrijf. Wij zorgen voor de verlichting, zodat u zich kunt bezighouden met zakendoen.

  Signify Lighting Services


  Signify gaat voorop met verlichtingsservices op maat die de lichtkwaliteit bieden die uw bedrijf verdient.

  Professionele services

  Lichtoplossingen op maat
  professionele services
  Of u nu alleen uw armaturen moderniseert of een complete vernieuwing van uw systeem voor ogen hebt, wij kunnen helpen uw verlichting te transformeren voor uzelf en voor uw bedrijf.

  Servicepakketten

  Verleng de levensduur van uw verlichting
  Levenscyclusdiensten
  Verlichting vormt een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Daarom bieden we onderhoudsprogramma's op maat om ervoor te zorgen dat uw verlichtingssysteem ook na verloop van tijd optimaal blijft functioneren.

  Managed Services

  Wij zorgen voor uw verlichting
  Managed services
  Van het aanvankelijke ontwerp en de installatie tot werking en onderhoud - wij zorgen ervoor. U zich kunt concentreren op wat u het beste doet: uw eigen bedrijfsactiviteiten beheren.

  Wilt u meer weten?


  Neem voor vragen en nadere informatie contact op met uw lokale klantencentrum