U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Kroep Techniek

  loopt voorop in Connected lighting

  Innoveren, adviseren en installeren met de blik vooruit

  Kroep Techniek is een full service installatiebedrijf uit Enschede dat zich richt op maatwerk voor (integrale) installatie oplossingen en dit alles compleet van advies tot realisatie. Naast haar reguliere dienstverlening, welke voornamelijk is gericht op de gebouw-gebonden installaties, heeft Kroep Techniek zich ontwikkeld, onder andere door haar jarenlange partnership met Signify tot een ware specialist in duurzame verlichtingsinstallaties.
  Kroep Techniek logo

  Kroep Techniek, winnaar van Philips Connected lighting Expert 2020 

  “Al vanaf 2012 mag Kroep Techniek als een erkende ambassadeur van Signify naar buiten treden. En sinds 2018 onder de titel ‘Philips Connected lighting Expert’. De wisselwerking van ideeën en ervaringen tussen Signify en haar partners ervaar ik als zeer positief en zinvol. Ik doel hierbij op de rol van Signify met haar brede Philips verlichtingsassortiment en haar knowhow op gebied van verlichting en innovaties. Verder biedt het delen van ervaringen met andere Connected lighting Experts grote toegevoegde waarde. Elkaar continu uitdagen voor verbeteringen is wat eenieder in deze groep motiveert en dat spreekt mij enorm aan.” 
  Ronald Vos en Rob van der Molen, Kroep Techniek
  Ronald Vos, Eigenaar Kroep Techniek
  Klantverhaal Ten Brinke Oost

  Klantverhaal: Ten Brinke Oost

  Kantoor in Almelo

   

  De Ten Brinke Group, een internationaal vastgoedbedrijf met vestigingen in vijf Europese landen, heeft in 2019 een nieuwe vestiging geopend in Almelo. Het kantoorpand waar zij introkken is volledig gerenoveerd. Om volledig klaar te zijn voor de toekomst is het pand voorzien van verschillende IoT toepassingen die voordelen bieden op comfort, energiezuinigheid en veiligheid. In het gehele pand is Interact Pro geïnstalleerd door Kroep Techniek. 

  Meer weten over Kroep Techniek?

   

  Nieuwsgierig naar wat deze Connected lighting Expert voor u kan betekenen op het gebied van innovatieve en duurzame verlichtingsoplossingen? Bezoek de website van Kroep Techniek. 

  Vind uw dichtstbijzijnde Philips Connected lighting Expert

  Vind de dichtstbijzijnde Connected lighting Expert

   

  Benieuwd naar de mogelijkheden van slimme verlichting voor je bedrijf? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde erkende Philips Connected lighting Expert in je regio. Deze kun je vinden in de Partner Locator.

  Geïnspireerd?

  Wij zijn er om al je vragen en opmerkingen te beantwoorden, dat kan via dit contactformulier.