U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  ETIB Jack van der Meij

  loopt voorop in Connected lighting

  Al sinds 1987 gericht op service en kwaliteit

  Elektro Technisch Installatie Buro (ETIB) Jack van der Meij in Sassenheim is een kleinschalig elektrabedrijf waar persoonlijke service en hoge kwaliteit diep in de werkwijze gebakken zitten. Met meer dan 30 jaar ervaring kent het bedrijf alle facetten binnen de elektrotechniek: de overheid, industrie, sportverenigingen, woningbouwverenigingen en winkels. Maar uiteraard ook particulieren.
  Jack van der Meij ogo
  Harm van os
  Harm van Os, Directeur Freek van Os

  Klantverhaal: Firma Freek van Os

  Kantoor in Voorschoten

   

  “Wij willen vooroplopen in duurzaamheid. Daarom hebben we gekozen voor slimme Interact Pro-verlichting. Deze wordt nu automatisch geschakeld met sensoren, en ons energieverbruik is volledig inzichtelijk. Zo besparen we tot 60% op de energierekening en betrekken we medewerkers bij onze duurzaamheidsdoelen.”

  Meer weten over ETIB Jack van der Meij?

   

  Nieuwsgierig naar wat deze Connected lighting Expert voor u kan betekenen op het gebied van innovatieve en duurzame verlichtingsoplossingen? Bezoek de website van ETIB Jack van der Meij.

  Vind uw dichtstbijzijnde Philips Connected lighting Expert

  Vind de dichtstbijzijnde Connected lighting Expert

   

  Benieuwd naar de mogelijkheden van slimme verlichting voor je bedrijf? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde erkende Philips Connected lighting Expert in je regio. Deze kun je vinden in de Partner Locator.

  Geïnspireerd?

  Wij zijn er om al je vragen en opmerkingen te beantwoorden, dat kan via dit contactformulier.