U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  E.T.B. Willem Bos

  loopt voorop in Connected lighting

  Allround elektrotechnisch installateur uit Someren

  Williem Bos logo
  E.T.B. Willem Bos, opgericht in 1978, is een allround elektrotechnisch installateur, gespecialiseerd in domotica-installaties voor zowel de particulier als de zorgsector. Expert in het ontwerpen en aanleggen van een breed spectrum van elektrotechnische installaties voor onder andere appartementencomplexen, zorgwoningen, fabrieken, kantoren, theaters en winkels. E.T.B. Willem Bos heeft voor elke vraag een passende oplossing: van één enkel stopcontact tot de gehele elektrotechniek van een groot kantoorgebouw! E.T.B. Willem Bos. Thuis in elektrotechniek.
  daan diepenveen

  Klantverhaal: De Ruchte
  Theater in Someren

   

  “Na een zeer uitdagende coronapandemie vinden we het meer dan ooit belangrijk om klaar te zijn voor de toekomst. De desinfecterende Philips UV-C-verlichting die E.T.B. Willem Bos voor ons heeft geïnstalleerd, is innovatief, veilig en functioneel. Als ondernemer moet je soms stappen durven zetten en dit was er één van. Ik weet zeker dat deze techniek binnen nu en enkele jaren overal in openbare ruimtes te zien is. Met deze UV-C armaturen zijn wij helemaal klaar voor de toekomst. Wij willen alles in het werk stellen om onze bezoekers, medewerkers en artiesten zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen, ook na corona.”

   

  Tim Rijper

  Algemeen Directeur bij Theater De Ruchte.

  Meer weten over E.T.B. Willem Bos?

   

  Nieuwsgierig naar wat deze Connected lighting Expert voor u kan betekenen op het gebied van innovatieve en duurzame verlichtingsoplossingen? Bezoek de website van E.T.B. Willem Bos.

  Vind uw dichtstbijzijnde Philips Connected lighting Expert

  Vind de dichtstbijzijnde Connected lighting Expert

   

  Benieuwd naar de mogelijkheden van slimme verlichting voor je bedrijf? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde erkende Philips Connected lighting Expert in je regio. Deze kun je vinden in de Partner Locator.

  Geinspireerd?

  Wij zijn er om al uw vragen en opmerkingen te beantwoorden dat kan via dit contactformulier.