U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  ETB Nabuurs

  loopt voorop in

  Connected lighting

  Meer dan techniek

  nabuurs logo
  Elektro Technisch Buro Nabuurs BV is een toonaangevend elektrotechnisch installatiebedrijf uit Boxmeer. ETB Nabuurs ontwerpt, levert en onderhoudt elektrotechnische installaties in de industrie, utiliteit en de woningbouw. Al meer dan 55 jaar levert ETB Nabuurs aan haar klanten een compleet op maat gemaakt pakket van diensten waarbij kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en betrouwbaarheid van de installatie de kernwaarden zijn. Bij haar integrale oplossingen is samenwerking met andere bouwpartners in de keten het uitgangspunt. Dit maakt het installatieprocess transparant en biedt zo meerwaarde aan de eindklanten.

  ETB Nabuurs, winnaar van Philips Connected lighting Expert 2022

  “Sinds 2015 werkt Elektro Technisch Buro Nabuurs als partner van Signify in het partnerprogramma voor een selecte groep installateurs. Destijds was ons bedrijf een Philips Erkend LED Expert. Nu LED de norm in verlichting is geworden heeft Signify de lat verlegd en onderscheiden we ons opnieuw als erkend Philips Connected lighting Expert binnen het vernieuwde programma. In 2022 werden we uitgeroepen tot winnend partner en mogen we ons met gepaste trots Connected Lighting Expert voor het jaar 2022 noemen.

   

  Mooi om te zien dat een combinatie van realisatie van innovatieve projecten, deelname aan innovatiesessies en onze betrokkenheid bij verbeteren van bestaande en de ontwikkeling van nieuwe verlichtingsoplossingen dit als resultaat heeft opgeleverd. We kijken er naar uit de succesvolle samenwerking met Signify de komende jaren verder voort te zetten.”, aldus Bram Verstegen

   

  Kijk naar de compilatievideo van ons online kick-off event en de award uitreiking. Naar video

  cle awards winnaars
  Bram Verstegen en Dirk van Densen, Directie ETB Nabuurs

  Klantverhaal: Coenen / Districenter
  Koel- en vrieswarehouse met kantoor in Haps

   

  “Coenen heeft een volledig geautomatiseerd en gemechaniseerd warehouse voor koel- en vriesproducten voor onze klanten gebouwd. Het nieuwe warehouse met kantoor is bijzonder duurzaam en innovatief te noemen en heeft een opslagcapaciteit van ruim 27.000 pallets. Het logistieke proces in het 35 meter hoge warehouse is volledig geautomatiseerd. De slimme LED-verlichting in de kantoren is met Interact Pro geïnstalleerd en daarmee heeft Coenen diverse voordelen op het gebied van comfort en duurzaamheid.”

   

  Theo Coenen, directeur 

  Theo Coenen

  Meer weten over ETB Nabuurs?

   

  Nieuwsgierig naar wat deze Connected lighting Expert voor u kan betekenen op het gebied van innovatieve en duurzame verlichtingsoplossingen? Bezoek de website van ETB Nabuurs.

  Vind uw dichtstbijzijnde Philips Connected lighting Expert

  Vind de dichtstbijzijnde Connected lighting Expert

   

  Benieuwd naar de mogelijkheden van slimme verlichting voor je bedrijf? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde erkende Philips Connected lighting Expert in je regio. Deze kun je vinden in de Partner Locator.

  Geinspireerd?

  Wij zijn er om al uw vragen en opmerkingen te beantwoorden dat kan via dit contactformulier.