U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Wij lopen voorop in 
  connected lighting

  Connected lighting Expert – partnerprogramma

  Nu LED-verlichting de standaard is geworden, ontstaan er nieuwe kansen in de verlichtingsindustrie. Met de komst van IoT en connected lighting openen zich ongekende mogelijkheden.  Een kopgroep van de meest innovatieve installateurs deelt met Philips de passie om kansen te creëren en de installatiemarkt te transformeren. Deze pioniers worden door Philips erkend als Connected lighting Experts.

   

  Door als ondernemer te werken met een Connected lighting Expert, verzeker je je van up-to-date kennis van de meest innovatie installaties, (remote) onderhoud en het gebruik van Philips connected lighting die aangestuurd wordt middels Interact software.

  Kroep Techniek is Philips Connected lighting Expert 2020!

  Ronald Vos en Rob van der Molen, Kroep Techniek Enschede

  Ronald Vos en Rob van der Molen, Kroep Techniek Enschede

     

  Vanwege hun kennis en bijzondere prestaties is Kroep Techniek uit Enschede uitgeroepen tot Philips Connected lighting Expert 2020. Op woensdag 12 februari namen eigenaar Ronald Vos (l) en technisch directeur Rob van der Molen de felbegeerde trofee in ontvangst tijdens het Philips Connected lighting Expert 2020 Award dinner in Eindhoven. Een erkenning om trots op te zijn. Proficiat!

  Uw dichtstbijzijnde Philips Connected lighting expert


  Benieuwd naar de mogelijkheden van het Connected lighting voor uw bedrijf? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Philips Connected lighting expert.

  Dealers, partners en kantoren zoeken
  Zoeken
  Filters
  Distributeur / partner
  Merken
  Products
  Alle actieve filters tonen
  Toepassen

  Interact Ready armaturen


  Slimme verlichting voor het MKB.

   

  Pas de verlichting aan via een smartphone.

  Installeer tot 200 lichtpunten per project.