U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Alle over  conventionele verlichting


  Conventionele verlichting is door de hele branche geaccepteerd en heeft een bewezen staat van dienst in termen van kwaliteit, betrouwbaarheid en waar voor zijn geld. Ons brede assortiment omvat verschillende soorten lamptechnologie (zoals halogeen, fluorescentie, compacte fluorescentie (al dan niet geïntegreerd), compacte en normale hogedrukontladingslampen en gloeilampen), evenals de bijbehorende armaturen, verlichtingselektronica en starters.
   

  Neem contact met ons op

  Meer over  conventionele verlichting

  Een kantoorgebouw verlicht met LED-lampen

  Wat zijn de verschillen tussen conventionele en LED-verlichting?

   

  Meer informatie

  Halogeenverlichting

  Een halogeenlamp lijkt erg op een gloeilamp. Het verschil is dat hij is uitgerust met een wolfraamspiraal die een inert gas en halogeengassen bevat. Dit zorgt ervoor dat halogeenlampen helderder zijn en langer meegaan dan conventionele gloeilampen.

   

  Halogeenproducten

  Het weten waard

  Alles wat er te weten is over HID-verlichting

  HID-verlichting (met hogedrukgasontladingslampen) produceert licht door een elektrische ontsteking teweeg te brengen tussen twee elektroden in een kleine luchtdichte kwartscapsule die is gevuld met xenongas.

   

  HID-producten

  Het weten waard

  Ecodesign
  Uitfasering van halogeen- en kaarslampen

  Vanaf 1 september 2018 voldoen halogeen- en kaarslampen niet meer aan de EU-eisen. Ze mogen niet langer geproduceerd of geïmporteerd mogen worden voor wederverkoop binnen de EU. Philips levert een aantrekkelijke reeks LED-alternatieven ter vervanging. Onze LED-lampen vindt u in dit leaflet.
  Master LED verlichting - led spots dimbaar, GU10

  Upgrade HID-lampen & VSA’s

   

  De Verordening voor Energieverbruikende Producten (Energy related Products (ErP) – EC245/2009), die per 12 april 2017 van kracht is, vereist dat alle inefficiënte lichtbronnen uit de markt worden genomen. Deze regelgeving is van invloed op een aantal populaire type verlichtingsproducten.

  HID Lamp

  Pure fonkeling, pure besparing

   

  Onder een bundel helder wit licht van hoge intensiteit zien de producten in uw winkel er prachtig uit, terwijl de stabiele kleur en lichtopbrengst uw winkel seizoen na seizoen in de spotlights houden. Tel daar de lage eigendomskosten nog eens bij op en u hebt de ideale keuze voor alle behoeften van uw winkel.

   

  Alles over deze productfamilie

  Meer mogelijkheden

  Een korte video over fluorescentieverlichting

  Fluorescentie

   

  Fluorescentielampen maken deel uit van de familie lagedrukkwikdampontladingslampen. Ze zijn er in zowel buisvormige als compacte uitvoeringen. Een fluorescentielamp zet elektrisch vermogen veel efficiënter om in nuttig licht dan een gloeilamp doet.

   

  Fluorescentieproducten

  Het weten waard

  Een compacte fluorescentielamp

  Compacte fluorescentie

   

  Een compacte fluorescentielamp is een energiezuinige lichtbron die is ontworpen om een gloeilamp te vervangen.

   

  Compacte fluorescentieproducten

  Het weten waard

  Gloeilamp

  Gloeilamp

   

  De gloeilamp produceert licht door een metalen gloeispiraal te verhitten tot zo´n hoge temperatuur dat hij gaat gloeien. De hete gloeispiraal wordt afgeschermd van de lucht door een glazen ballon die vacuüm is of gevuld met een inert gas.

   

  Schakel over

  Het weten waard

  The Lighting University

   

  Academy

   

  Academy

   

   

  De Lighting University biedt een veelomvattende reeks educatieve hulpmiddelen voor mensen die hun kennis van verlichting willen uitbreiden.

   

  Leer meer

   

  Laat uw bedrijf
  groeien
   

   

  Leer meer over licht met onze video's en webinars.