U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Het jaarlijkse evenement
  om licht te leren

  Create the Livable City-workshop

  Doe mee met de volgende generatie verlichtingsexperts De ´Create the Livable City´-workshop is een jaarlijks evenement dat architecten, stedenbouwkundigen en verlichtingsontwerpers bijeenbrengt om te praten en gedachten uit te wisselen over de rol van verlichting in de stedelijke ontwikkeling.

   

  De workshops hebben al meer dan 150 architecten, stedenbouwkundigen en vertegenwoordigers van steden bijeengebracht in volledig verschillende situaties tijdens co-design workshops overal in Europa.

  Livable City-workshop in Kopenhagen, georganiseerd door Philips

  Bekijk de video van de workshop in 2014


  Bekijk de hoogtepunten met verlichtingsconcepten en installaties van onze Create the Livable City-workshop 2014 in Berlijn.

  Wat mag u verwachten?

   

  De workshop stelt ons in staat de toekomst van stedelijk Europa te zien door de ogen van stedenbouwkundigen. De deelnemers worden uitgedaagd zich een verlichtingsconcept voor te stellen, en het te creëren en toe te passen in een prototype-installatie, waarbij de Urban Future-matrix als richtlijn wordt gebruikt.

  Het format omvat gewoonlijk:

  · seminar over onderzoek

  · paneldiscussie

  · praktische workshop

  · ontwerp van prototype

  · presentatie van de prototype-installaties door de deelnemers.

  Mensen experimenteren met licht in een verlichtingsworkshop in Bratislava

  Urban Futures-matrix

   

  De Urban Future-matrix is een praktisch hulpmiddel dat u helpt uw verlichtingsstrategie vast te stellen en hij omvat verschillende verlichtingsscenario´s. De matrix zet sociaal-culturele drivers af tegenover stadsstrategieën, gevolgd door de introductie van 16 Urban Future-scenario's die opgevolgd kunnen worden. Deze verhalen resulteren in 16 verschillende mogelijke manieren waarop steden zich in de toekomst kunnen ontwikkelen.

  Een expert legt de Urban Futures-matrix uit

  Doe mee met de volgende Livable City-workshop 2015

   

  Onze volgende workshop wordt in de zomer van 2015 gehouden in Parijs. Als u daaraan wilt deelnemen, neem dan contact op met uw plaatselijke Philips-vertegenwoordiger. Nadere informatie over de workshop en het programma zijn te vinden op onze Create the Livable City-website.

  Een grote groep mensen discussieert buiten een fraai verlicht gebouw in Turnhout, België, tijdens een door Philips georganiseerde workshop

  Neem contact met ons op

   

  Gebruik a.u.b. dit formulier voor vragen over onze professionele verlichtingssystemen

   

  Gebruik ons gedetailleerde formulier voor het indienen van vragen