U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Doe mee aan de 
  internationale viering
  stadsverlichting

  Wedstrijd om de city.people.light-award

  De wedstrijd om de city.people.light-award werd in 2003 gestart door Philips en LUCI om stadsverlichtingsprojecten te belonen die het best demonstreren hoe de stedelijke omgeving weer menselijk kan worden gemaakt met behulp van licht en die manieren verkennen voor het maximaliseren van de duurzaamheid en het verbeteren van de leefbaarheid in de stad.
  Door het belonen en in de schijnwerpers plaatsen van steden, verlichtingsontwerpers, stedenbouwkundigen en architecten van overal ter wereld die deze visie op stadsverlichting delen, biedt de city.people.light-award wereldwijd ondersteuning bij het duurzamer en leefbaarder maken van steden.

   

  Meer informatie over de wedstrijd van 2015 is te vinden in de brochure op deze pagina of door rechtstreeks naar het inschrijfformulier te gaan.

  Bekijk de video over de city.people.light-awards 2014

   

  Bekijk enkele hoogtepunten tussen de verbazingwekkende inzendingen voor de city.people.light-awards 2014.

  Bekijk de prijsuitreiking van de city.people.light-awards 2013

  Waarom meedoen met de wedstrijd?

   

  De wedstrijd biedt meer dan alleen het winnen van prijzen: u krijgt ook de kans uw werk op een internationaal platform te tonen en nog veel meer. Vertegenwoordigers van de drie winnende projecten:

   

  • kunnen tijdens de jaarlijkse LUCI-bijeenkomst meer dan 100 vertegenwoordigers van steden overal ter wereld ontmoeten
  • zien hun project aangeprezen en tentoongesteld tijdens de prijsuitreikingsceremonie, op de websites van Philips en LUCI, via onze social media-kanalen en in de vakpers
  • mogen deelnemen aan de jaarlijkse LUCI-conferentie en hun ervaringen delen met hun professionele collega's.

   

  Verder worden de top-20 projecten opgenomen in de jaarlijkse video over de city.people.light-award. Ze worden tijdens de prijsuitreiking aangeprezen op de wand met inzendingen, waarop de namen van de ontwerpers vermeld worden en die bekeken worden door ongeveer 100 vertegenwoordigers van steden overal ter wereld.

  Mensen genieten van het galadiner dat werd aangeboden door de gemeente Guangzhou

  Winnaars 2014-award

  Tijdens de 12de jaarlijkse uitreiking van de city.people.light-awards op 7 november 2014 in Dubrovnik, Kroatië, werd aan de stad Leipzig in Duitsland de eerste prijs toegekend voor haar stadsvernieuwingsproject voor het Richard-Wagner-Platz. Het verlichtingsontwerp werd gemaakt door verlichtingsontwerpbureau Licht Kunst Licht in Bonn/Berlijn, dat ook een prijs ontving.

   

  Lees verder

  People’s Choice Award

  Overal ter wereld zijn steden bezig met het menselijker maken van openbare ruimten en het verbeteren van het welzijn met behulp van licht. Veel van deze projecten onderzoeken manieren om voor hun burgers de duurzaamheid te maximaliseren en de leefbaarheid te verbeteren. Maar welke van de nieuwe inzendingen zou volgens u de People’s Choice Award verdienen?

   

  Uw stemt telt mee! Laat ons weten welk stadsverlichtingsproject uw persoonlijke favoriet is.

  De verkiezingen voor de People´s Choice Award beginnen in juli 2015.

  Veel projecten uit de wedstrijd in één afbeelding

  Neem contact met ons op

   

  Gebruik a.u.b. dit formulier voor vragen over onze professionele verlichtingssystemen

   

  Gebruik ons gedetailleerde formulier voor het indienen van vragen