U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Licht van nu met

  een hint naar
  het verleden

  Waterfront
  Harderwijk, Nederland


  Ontdek hoe CityCharm het ‘Zuiderzeegevoel’ helpt creëren.
  LED verlichting CityCharm in Harderwijk

  Het Zuidereiland
  heeft de

  primeur met de CityCharm Cordoba, die precies bevat wat ons voor ogen staat: het combineert het vertrouwde beeld van een archetypische lantaarn met een stijlvol, hedendaags design. Daarnaast heeft het alle voordelen van moderne LED-verlichting.”
  CityCharm in Harderwijk
  Harderwijk gaat over op LEDverlichting

  De uitdaging van de klant

   

  Harderwijk gaat op de schop. Het omvangrijke Waterfront-project geeft de kustlijn van de voormalige Hanzestad een compleet ander aanzien. Doel is de bijzondere beleving van de historische stad aan het water nieuw leven in te blazen, aldus landschapsarchitect Lodewijk Baljon. “Bij de inrichting van de openbare ruimte biedt juist straatverlichting de mogelijkheid dit ‘Zuiderzeegevoel’ op te wekken.”

  Harderwijk gaat over op CityCharm LEDverlichting

  De juiste verlichting 

   

  In de zoektocht naar een geschikt verlichtingsarmatuur verraste Philips met een nieuw product en sloeg daarmee de spijker op de kop, aldus Baljon. “Het Zuidereiland heeft de primeur met de CityCharm Cordoba, die precies bevat wat ons voor ogen staat: het combineert het vertrouwde beeld van een archetypische lantaarn met een stijlvol, hedendaags design. Daarnaast heeft het alle voordelen van moderne LED-verlichting.”Thijs Kempes van installatiebedrijf Ziut, verantwoordelijk voor de lichtberekeningen in het Waterfront-project, noemt naast het comfortabele lichtbeeld andere in het oog springende voordelen: “Speciale optieken in het armatuur maken het mogelijk het licht heel specifiek te verdelen, afhankelijk van de locatie. Bovendien verminderen lensafschermingen eventuele lichthinder aanzienlijk. Ook zijn de prestaties beter. Waar normale lichtmasten van 4 meter hoog maximaal 20 meter uit elkaar kunnen staan, haalt de CityCharm op de Accante mast in dit project bijna 30 meter.”

  'CityTouch Ready' armaturen

   

  CityCharm armaturen zijn CityTouch Ready en dus plug-&-play-oplossingen die op dezelfde manier geinstalleerd kunnen worden als traditionele armaturen. Eenmaal geinstalleerd maken de armaturen automatisch verbinding met het CityTouch systeem. Ze uploaden hun locatie- en technische informatie en beginnen operationele informatie te verzenden.

  Wilt u meer weten over CityTouch? Ga naar onze CityTouch pagina

  • CityCharm Cordoba
   CityCharm Cordoba
   De CityCharm-reeks is ontworpen voor gebruik in stedelijke ruimten waar comfortabele verlichting, sfeer en vormgeving een belangrijke rol spelen. Hij biedt twee iconische, tijdloze...
  • CityCharm Cone
   CityCharm Cone
   De Philips CityCharm-familie is ontworpen voor gebruik in stedelijke ruimten waar comfortabele verlichting, sfeer en vormgeving een belangrijke rol spelen. De reeks biedt drie icon...

  Gerelateerde cases