U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  CityTouch
  telemanagenement systeem
  in Sint-Truiden

  CityTouch

  Sint-Truiden, België

   

  De stad Sint-Truiden wilde graag speciale lichteffecten mogelijk maken op een negental monumentale gebouwen in het centrum van de stad. Het lichtspel moet feeërieke beelden tot leven laten komen op deze gebouwen en in de parken. De omliggende straatverlichting moet daarom flexibel aangestuurd kunnen worden om deze te dimmen wanneer dat nodig is.

  CityTouch telemanagenement systeem in Sint-Truiden.

  We zijn dankzij CityTouch
  in staat de 

  straatverlichting gemakkelijk aan te sturen. Ook zien we nu perfect wanneer een lamp vervangen moet worden.

   

  - Dirk van Kerckhoven, hoofd afdeling Technologie Openbare Verlichting van Infrax

  CityTouch telemanagenement systeem in Sint-Truiden.
  CityTouch telemanagenement systeem in Sint-Truiden

  De wens van de klant

   

  De uitdaging lag bij de netbeheerder Infrax om de openbare verlichting op en rond die gebouwen op een eenvoudige manier te dimmen of uit te schakelen, zodat de spectaculaire lichtshows het maximale effect kunnen bereiken. Via het normale netbeheer is dit niet of uitsluitend op omslachtige manieren te realiseren.

  CityTouch telemanagenement systeem in Sint-Truiden

  De juiste verlichting

   

  CityTouch is het telemanagementplatform waarmee Infrax de bestaande stadsverlichting gemakkelijk kan beheren en bedienen. Dimmen of volledig uitschakelen van de verlichting is mogelijk op het moment dat de spectaculaire lichtshow op de gevels van de monumentale gebouwen van start gaat. 

  “Het systeem doet wat we wilden”, zegt Dirk van Kerckhoven, “we hebben met Philips samengewerkt om de optimale integratie van onze netstructuur te realiseren. Daar zijn we goed in geslaagd. We kunnen de straatverlichting gemakkelijk aansturen en aanpassen.

  Ook zien we eerder wanneer lampen defect zijn”, aldus Van Kerckhoven. “Op termijn is tevens sprake van energiebesparing. We dimmen ’s avonds laat naar 50% van de lichtsterkte. Het aantal lichtpunten is initieel beperkt, maar wanneer we dit in een wat verdere toekomst met grotere delen van het lichtnet gaan doen, levert dat zeker besparingen op.”

  CityTouch

  CityTouch


  Breng uw stad tot leven. Flexibele, dynamische regeling van uw openbare verlichting, met eenvoudige bediening.

  Bekijk product

  Gerelateerde cases