U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Geen investering en

  70% minder energiekosten

  Praxis en Brico winkels,
  Nederland en België


  Met Light as a Service kiest Maxeda, moederorganisatie van Praxis en Brico, voor duurzaamheid en een nog mooiere winkelbeleving bij ruim 120 filialen.
  Praxis Eindhoven tussen de schappen

  Light as a Service is
  voor ons perfect.

  We betalen voor al onze winkels alleen nog voor een servicecontract. Hierin is de hele ombouw van al onze winkels opgenomen, dus ook het weghalen van oude verlichting en het installeren van nieuwe LED-armaturen. Het onderhoud van de verlichting hoor hier ook bij. En bij problemen of defecten is één mailtje genoeg om het te laten oplossen.”
   

  - Henk Schurink, manager Bouw en Winkelinrichtingen Praxis

  Praxis Rotterdam Keileweg winkelvloer

  De uitdaging van de klant


  Praxis en Brico, dochters van moederorganisatie Maxeda, wilden hun filialen voorzien van energiezuinige LED-verlichting. Doel was om het assortiment beter tot zijn recht te laten komen en om kosten te besparen. Voor 120 filialen werd gekozen voor Light as a Service. Bij Light as a Service betaalt de klant alleen voor het licht, niet voor de lampen.
  Praxis Eindhoven zagerij

  Precies goed verlicht

   

  Praxis en Brico kozen voor twee typen LED-verlichting: bij winkels met een laag plafond voor CoreLine Trunking en bij winkels met een hoger plafond voor speciale LED-pendelarmaturen. Ook alle andere ruimten zoals de magazijnen, kantoren, garderobes, toiletruimten en zagerijen werden voorzien van energiezuinige LED-armaturen. De pendelarmaturen werden speciaal voor Praxis ontworpen. Doordat ze in Nederland worden gemaakt via digital manufacturing en volledig recyclebaar zijn, zorgen ze voor een extreem lage CO2-footprint.

   

  Henk Schurink, manager Bouw en Winkelinrichtingen Praxis: “In onze gangpaden hebben wij nu een lichtopbrengst van 500 lux. Dit is ruim voldoende om ons assortiment mooi uit te lichten, en toch volop energie te besparen. Wij krijgen veel positieve reacties van onze klanten en van onze medewerkers.”

  Light as a service voor retail

  Light as a service

  Wilt u al uw winkelfilialen voorzien van LED-verlichting? Maar ziet u op tegen het gedoe, om van de forse investering nog maar te zwijgen? Maak dan kennis met Light as a Service voor retailers. U betaalt alleen voor het licht, niet voor de lampen.

  Gerelateerde cases

  Bekijk alle mogelijkheden op het gebied van supermarkten en grote winkelketens.