U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Elk product verdient

  de beste ambiance

  Hoogvliet Scheveningen,
  Nederland


  Hoogvliet Scheveningen stimuleert verkoop en bespaart op onderhoud, installatie en energie met draadloze Philips StoreWise supermarktverlichting
  Dashboard StoreWise wireless op ipad, lichtscenes aanpassen

  Met StoreWise
  bieden wij

  onze klanten een unieke winkelervaring. Door te variëren met lichtniveaus komen producten nog beter tot hun recht”
   

  - Marco Brienen, projectleider bouw en techniek Hoogvliet

  Medewerker Hoogvliet bij groente en fruit afdeling

  De uitdaging van de klant


  Met bijna 70 supermarkten in westen en midden van Nederland biedt Hoogvliet zijn klanten de hoogste productkwaliteit en een fijne winkelambiance. Boodschappen doen bij Hoogvliet is meer dan de moeite waard, en die belofte wilde de supermarktketen ook waarmaken in zijn nieuwe filiaal in Scheveningen. Daarbij past een flexibel instelbaar verlichtingssysteem. Philips StoreWise wireless bleek hiervoor de beste keuze. Hiermee loopt de keten voorop in duurzaamheid en klantvriendelijkheid, nu en in de toekomst.
  Dashboard StoreWise wireless op ipad, lichtscenes kiezen

  Precies goed verlicht


  Voor zijn nieuwe filiaal in Scheveningen koos Hoogvliet voor Philips StoreWise wireless. Met dit systeem kunnen in de winkel de lichtintensiteit en kleurtemperatuur per zone, per afdeling en zelfs per product worden ingesteld. Daardoor worden producten veel aantrekkelijker voor de klant. “Versproducten ogen ook echt dagvers en promo-producten worden perfect uitgelicht. Zo realiseren wij een fijne winkelbeleving en extra verkoop”, zegt projectleider bouw en techniek Marco Brienen van Hoogvliet.

   

  Rolf Dracht, technisch directeur Waterman Installatietechniek vult aan: “Door in de winkel rond te lopen kunnen wij voor Hoogvliet via de app nu snel de juiste verlichtingsniveaus instellen, en per lichtgroep en product meteen de instellingen aanpassen. Dat bespaart veel tijd.”

   

  Met het draadloze Philips StoreWise wireless wordt fors bespaard op installatiekosten. Het installeren zelf is eenvoudig. Lichtlijnen zijn via sensoren verbonden met de meterkast en met Wireless Group Control. Dit scheelt aanzienlijk in meters draad en in het aanleggen ervan.

   

  Philips StoreWise wireless is duurzaam en ontlast het milieu. De verlichting kan precies worden afgestemd op openingstijden en op het daglicht, maar ook op ruimtes die vaak niet altijd hoeven te worden verlicht, zoals het magazijn, de goederenontvangst en de kantine. Dit bespaart op energiekosten. Omdat het systeem via een app draadloos instelbaar is en storingen snel kunnen worden gedetecteerd, zijn ook de onderhoudskosten lager.

   

  “Met Philips StoreWise wireless realiseren wij precies de sfeer die wij voor onze klanten willen”, zegt Marco Brienen. “Tel daarbij ook nog eens de besparing op onze energierekening en op onderhoud, en het zal duidelijk zijn: Philips StoreWise wireless is voor  ons de beste, meest logische keuze.”

  StoreWise supermarkt


  StoreWise

   

  Met StoreWise kunt u kosten besparen, licht regelen en een winkelbeleving creëren.

  • Maxos fusion
   Maxos fusion
   Philips Maxos fusion is een flexibel LED-lichtlijnsysteem dat een uitstekende lichtkwaliteit biedt terwijl het de energiekosten met meer dan de helft reduceert in vergelijking met ...

  Gerelateerde cases

  Bekijk alle mogelijkheden op het gebied van supermarkten en grote winkelketens.