U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Duitse supermarkt vertrouwt op UV-C oplossingen 

  voor desinfectie van de lucht

  EDEKA Clausen,

  Hamburg, Duitsland


  EDEKA Clausen is de eerste supermarkt in Duitsland die kiest voor de UV-C-desinfectieoplossingen van Signify om haar klanten een veilige winkelervaring en haar medewerkers een beschermde werkplek te bieden.
  EDEKA Video


  Wij zijn trots

  dat wij de eerste

  supermarkt in Duitsland zijn die UV-C-oplossingen van Signify gebruikt om ons hygiëneconcept naar een hoger niveau te tillen.“

   

  - Dr. Dirk-Uwe Clausen, zaakvoerder

  Edeka upper air uvc wandmontage

  De wensen van de klant


  De coronapandemie is in heel Europa een probleem. Daarom hebben bedrijven nieuwe oplossingen nodig om het besmettingsrisico op drukbezochte plekken zo laag mogelijk te houden. Vooral in de detailhandel neemt de behoefte aan desinfectiemogelijkheden toe – vooral van binnenlucht, maar ook van oppervlakken en voorwerpen. Ook de supermarkt EDEKA Clausen stond voor de uitdaging om de veiligheid van zowel klanten als medewerkers te waarborgen.
  Philips upper air uvc

  De oplossing


  Voor een snelle, effectieve en vooral continue desinfectie van de winkels werden daarom in een filiaal in Hamburg 31 UV-C upper air wandlampen geïnstalleerd die voortdurend de lucht desinfecteren en wordt de Philips BioShift-kamer gebruikt om veelgebruikte voorwerpen zoals scanners te ontsmetten na gebruik.
  Edeka supermarkt
  Philips UV-C-Wandstrahler

  Philips UV-C upper air wandarmaturen voor desinfectie van de lucht

   

  De UV-C-wandarmaturen zijn geoptimaliseerd voor een montagehoogte van minimaal 2,3 meter. Ze desinfecteren voortdurend en geluidloos de doorstromende lucht in de bovenste delen van de ruimte terwijl er mensen aanwezig zijn. Recent onderzoek toont aan dat deze armaturen een doeltreffend middel zijn om SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt, onschadelijk te maken. Deze UV-C-armaturen inactiveren binnen 10 minuten 99,99% van SARS-CoV-2 in een ruimte in de lucht1 en na 20 minuten was het virus zelfs afgenomen tot een niveau dat niet meer waarneembaar was.2

   

  1De tests zijn uitgevoerd in een ruimte van 8’ x 8’ x 10’ (feet), conform de normen van bioveiligheidsniveau 3

  2Volgens de resultaten van een laboratoriumonderzoek dat uitgevoerd werd door Innovative Bioanalysis, een volgens CAP, CLIA en AABB gecertificeerd laboratorium voor veiligheidsnormeringen, in een ruimte met voldoende luchtcirculatie. Raadpleeg voor meer informatie het onderzoeksrapport dat hier beschikbaar is.

  Gerelateerde cases

  • UV-C air disinfection - t' Klaslokaal

   UV-C air disinfection - t' Klaslokaal

   Eerste sportschool in Nederland met UV-C-licht om lucht te desinfecteren

  • PSV kiest voor desinfecterende UV-C-verlichting

   PSV kiest voor desinfecterende UV-C-verlichting

   Voetbalclub PSV tackelt virussen met desinfecterende UV-C-verlichting.