U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Een mooi lichtpunt op de weg

  Boxemtunnel,
  Zwolle, Nederland


  De Boxemtunnel Zwolle. Opgeleverd volgens het Philips TotalTunnel programma, met LED-armatuur FlowStar en het TunneLogic systeem. Duurzamer, veiliger en mooier.
  TotalTunnel programma van Philips in de Boxemtunnel aan de rand van Zwolle.

  Dankzij de FlowStar,
  de nieuwste

  LED-armatuur van Philips, konden we het project in de Boxemtunnel realiseren. Deze is minder hoog en heeft daardoor veel minder montageruimte nodig."

   

  - Jan Jonker, projectleider van bouwbedrijf Salverda.

  Tunnel Zwolle
  Boxemtunnel Zwolle

  De wens van de klant

   

  Het TotalTunnel programma van Philips is een allesomvattende benadering van tunnelverlichting. Afgestemd op de wensen van de klant kunnen maatwerkoplossingen worden gerealiseerd met de juiste niveaus van kwaliteit, regelbaarheid en serviceondersteuning. In de Boxemtunnel kon Philips de kracht van deze 'connected' LED-verlichtingsoplossing bewijzen.

  TunneLogic systeem Philips

  De juiste verlichting 

   

  De tunnel is gebouwd door de gemeente Zwolle maar wordt in eigendom, beheer en onderhoud overgedragen aan de provincie Overijssel. Volgens Toon van Beek, projectleider van de gemeente Zwolle, hechten zij veel waarde aan een leefbare omgeving, met milieuvriendelijke oplossingen. "Met deze LED-verlichtingsoplossing besparen we fors op energie- en onderhoudskosten. Daarmee leveren we het bewijs dat duurzaamheid en veiligheid hand in hand kunnen gaan." Ook voor Jan Jonker en Harry van Wieren was dit een mooi project. "Mede dankzij het TotalTunnel concept van Philips hebben we gewerkt met de nieuwste technologieën. Waardoor deze tunnel duurzamer, veiliger én mooier is."

  Gerelateerde cases