U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Voetballen

  in het

  juiste licht

  Voetbalstadion STVV,
  St-Truiden, België


  Geen goed voetbalstadion betekent geen goed voetbal. Waar ben je zonder de juiste belichting?
  Inhuldiging STVV Philips

  Wij zijn bijzonder trots 
  dat we voor

  het volgende seizoen over een ultramodern stadion beschikken. Onze nieuwe verlichting vertegenwoordigt een sterk staaltje spitstechnologie dat het mogelijk maakt om alle emoties op het speelveld te delen met het publiek.

   

  -Philippe Bormans, manager van STVV Sint-Truiden

  voetbal in stadion STVV
  STVV voetbalstadion

  De wens van de klant

   

  STVV weet dat het belangrijk is om ook andere activiteiten dan enkel voetbalwedstrijden te organiseren. Rond de grasmat vind je daarom ook een commercieel centrum, een congrescentrum, een feestzaal, een fitnessruimte en meerdere hotelkamers. Er ontbrak echter een belangrijk element om de site volledig tot zijn recht te laten komen: een performante en dynamische verlichting.

  Philips STVV stadion

  De juiste verlichting 

   

  De nieuwe stadionverlichtig werd ingehuldigd op zaterdag 5 juli, naar aanleiding van een vriendschappelijk tornooi met vijf vooraanstaande Belgische en buitenlandse clubs. De gekozen oplossing voor de verlichting van Stayen heeft een naam die meteen laat voelen waar de focus ligt: de ArenaVision LED. De belangrijkste voordelen? Dit volledig nieuwe verlichtingssysteem is volledig instelbaar. De lichtsterkte varieert al naargelang de behoeften (training of match) en plaatsen (speelveld of andere delen van het stadion).

   

  Lees meer over onze verlichtingssystemen voor openbare ruimten.

  Gerelateerde cases