U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Snel spel vereist
  optimale
  zichtbaarheid

  Padel LTV Best
  Best, Nederland


  LTV Best kiest voor padel en voor de allerbeste, energiezuinige LED-veldverlichting
  Best kiest voor Philips LED verlichting

  Bij padel
  gebruik

  je het hele veld, zelfs ook de hoeken en de glaswand. Dan is goede, egale veldverlichting heel belangrijk.” 

   

  - Hendry Dhondt, voorzitter tennisvereniging LTV Best

  Best kiest voor Philips LED verlichting

  De uitdaging van de klant

   

  Net als veel andere tennisverenigingen heeft ook LTV Best te maken met teruglopende ledenaantallen. Banen zijn minder vaak bezet, waardoor ook de inkomsten teruglopen. Hoewel men om de populariteit van tennis nog steeds niet heen kan, wordt het tijd de focus bij te stellen. Een oplossing werd gevonden in het aanleggen van twee padelbanen. Padel, een mix tussen tennis en squash dat wordt gespeeld door 4 spelers op een afgesloten baan, zorgt voor nieuw enthousiasme bij de leden.

  Philips LED Padel verlichting

  De juiste verlichting 

   

  Binnen de tennissport en op tenniscomplexen neemt de populariteit van padel hand over hand toe. Dit maakt padel een serieus te nemen alternatief voor tennis. Philips Lighting ontwikkelde LED-veldverlichting die recht doet aan het dynamische karakter van het spel.

   

  Unieke, horizontaal geplaatste armaturen zorgen voor egale lichtspreiding op het hele speelveld, tot aan de uiterste hoeken en randen. Ook snelle, terugkaatsende ballen zijn onder alle omstandigheden perfect zichtbaar. Spelers kunnen zich dus goed op hun rally concentreren, ook ‘s avonds.

   

  Voordeel van LED-verlichting is ook dat de verlichting bij inschakelen meteen het juiste vermogen heeft. Van opwarmen en cooling down bij uitschakelen is dus geen sprake meer. Dit heeft positieve gevolgen voor de baanbezetting.

   

  Met twee compleet ingerichte, van LED-verlichting voorziene padelbanen maakt LTV Best zich sterk voor een toekomst waarin leden het verenigingscomplex weer vaker zullen weten te vinden.

  Bent u benieuwd wat sportveldverlichting voor uw vereniging kan betekenen? Ga naar www.philips.nl/sportveldverlichting.

  Gerelateerde projecten