U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  LED levert  topprestatie 

  in Sporthal Hogeveld

  Sporthal Hogeveld,
  Den Haag, Nederland


  Met het speciaal ontwikkelde dimbare Sporthal-LED-armatuur van Philips boekt Sporthal Hogeveld forse besparingen op energie en onderhoud.
  Sporthal Hogeveld, Den Haag

  De armaturen bieden
  mooi, egaal

  licht tot een maximum van zeker 750 lux, een uitstraling die voldoet aan de NOC*NSF-normen voor internationale competities. En we hebben onze doelstelling - minstens 50% energiebesparing - ruim gehaald."

   

  - Pieter Bouwman, projectleider onderhoud van de productgroep Binnensport.

  Sporthal Hogeveld, Den Haag
  Sporthal Hogeveld, Den Haag

  De wens van de klant

   

  Den Haag loopt graag voorop met initiatieven op het gebied van duurzaamheid, maar met energiezuinige LED-verlichting in sporthallen had het nog weinig ervaring. Tijd om contact te zoeken met Philips.

  Sporthal Hogeveld, Den Haag

  De juiste verlichting

   

  De Haagse sporthal Hogeveld heeft een prachtige primeur te pakken. Philips heeft een praktisch en balbestendig armatuur ontwikkeld, dat snel is te monteren in het verlaagde plafond.

   

  Deze speciale sporthalverlichting geeft een egaal lichtbeeld, houdt rekening met de belijning voor de diverse sporten en voldoet aan de hoogste verlichtingseisen van NOC*NSF. Tegelijk realiseert de gemeente een forse besparing op energie, mede omdat de verlichting dimbaar is tot lagere niveaus: 350 lux voor schoolsportactiviteiten en 500 lux voor nationale competitie en training. Omdat de LED’s langer mee kunnen - de minimale levensduur is naar verwachting 20 jaar - lopen ook de kosten voor onderhoud sterk terug.

   

  Naast de hal zijn gangen, kleedkamers en horeca in de sportaccommodatie van LED-armaturen voorzien, in combinatie met bewegingsmelders. “In deze accommodatie brandt geen lamp als ‘ie niet echt hoeft te branden", zegt Pieter Bouwman, projectleider onderhoud van de productgroep Binnensport.

   

  Leer meer over onze verlichting voor sport en terreinen


  LED armatuur op maat
   

  Gerelateerde cases