U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Laat je lichtelijk betoveren in Antwerpen

  CityTouch Grote Markt,
  Antwerpen, België


  Antwerpen is nog prachtiger door het CityTouch lichtsysteem van Philips. Je ziet de stad in een totaal ander licht!
  CityTouch licht van Philips in Antwerpen

  Antwerpen beschikt
  over een rijk

  architecturaal patrimonium. Het leek ons essentieel om de voorgevel van het stadhuis in realtime op diverse manieren te kunnen aanlichten”. Dankzij het nieuwe verlichtingssysteem volstaat één druk op de knop om een bijzonder effect tot stand te brengen.”

   

  - Michel Gerrits, stadsarchitect van Antwerpen

  Antwerpen zonsondergang
  grote markt verlichting

  De wens van de klant

   

  Het licht in Antwerpen moest ’s avonds op elke plaats de juiste sfeer creëeren op een duurzame manier. Laat je lichtelijk betoveren in deze mooie stad.

  CityTouch Philips

  De juiste verlichting 

   

  Het Antwerpse Stadhuis had zich voor zijn 450-jarig bestaan geen mooiere hommage kunnen dromen. Deze architectuurparel in renaissancestijl werd tot nu aangelicht via een klassieke verlichting die maar weinig ruimte liet voor fantasie. Hetzelfde gold voor de straten rond de Grote Markt, met in veel gevallen erg mooie maar slecht aangelichte gevels. Een ideaal kader dus voor een mondiale première: een intelligent verlichtingssysteem dat vanaf een centraal punt zowel de armaturen voor de straatverlichting als het aanlichten van gebouwen aanstuurt. Het concept van een flexibele aansturing van de verlichting maakte deel uit van het lichtplan van de stad Antwerpen. De naam van de oplossing die dit mogelijk maakt? CityTouch.

   

  Een rijkheid aan lichteffecten, aanzienlijke energiebesparing en de eenvoud van een bediening op afstand: CityTouch zorgt voor een omwenteling van het stadsleven. Philips ligt daarmee aan de basis van de technologische vooruitgang waarmee licht meer wordt dan eenvoudige verlichting.

   

  Leer meer over architectuurverlichting van Philips

  Gerelateerde cases