U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Duurzame verlichting

  langdurig zicht

  NH Hoteles Eurobuilding,
  Madrid, Spanje


  Ontdek hoe LED-parkeergarageverlichting het zicht verbetert bij NH Hotel Madrid
  Auto's, geparkeerd onder het licht van de Philips verlichting in de parkeergarage van NH Hoteles

  De door Philips geleverde
  LED-buistechnologie

  voldoet perfect aan de behoeften van de ruimte en minimaliseert tegelijk de kosten en het onderhoud. Verder waren de betrouwbaarheid, kwaliteit en prestaties van de door Philips geboden oplossingen beslissende factoren bij onze keuze voor deze optie uit de enorme reeks producten die we probeerden voor deze installatie.”

   

  - Juan Antonio Caballero, Hoofd Engineering, NH Hoteles

   Industriële parkeergarageverlichting van Philips verlicht de parkeergarage van het NH Hoteles Eurobuilding
   Een auto verlaat de parkeergarage van het NH Hoteles, die gebruik maakt van energiezuinige LED-verlichting van Philips

  De uitdaging van de klant

   

  De NH hotelketen neemt duurzaamheid serieus. Zoekend naar mogelijkheden om het energieverbruik te verminderen, besloot de onderneming een deel van haar fluorescentieverlichting op te waarderen. Nu er 17 merken en producten getest worden voor de parkeergarage van het hotel in Madrid, zou Philips verlichting er als beste uitkomen?

  De juiste verlichting 


  De verlichtingsrenovaties maakten deel uit van het 2008-2012 milieuplan van het hotel. Naast verminderen van het energieverbruik omvat het plan ook het rantsoenering van het waterverbruik, verbeteren van het afvalbeheer en gebruiken van hernieuwbare energiebronnen. Om deze doelstellingen te realiseren, vormde de keten een ‘Sustainable Supplier Club’, waarvan Philips een vooraanstaand lid is.

   

  Het doel van het verlichtingsproject was het introduceren van duurzamere producten met een lager energieverbruik. Tegelijkertijd wilde de onderneming geen afbreuk doen aan de verlichtingsniveaus en het zicht. Om vast te stellen welke de beste oplossing was, testte het hotel 17 verschillende merken parkeergarageverlichting.

   

  De Philips MASTER LEDtube kwam als beste tevoorschijn. De proef toonde aan dat die de beste verlichting combineert met een minimaal energieverbruik. Andere beslissende factoren waren de lichtkwaliteit, het productontwerp en de duurzaamheid van de armatuur. In totaal werden er 305 MASTER LEDtubes geïnstalleerd. De parkeergarage biedt nu een uitstekend zicht die de veiligheid van de autobestuurders waarborgt dankzij de optimale lichttemperatuur.

   

  De nieuwe energiebesparende verlichting verbruikt 40% minder elektriciteit dan de conventionele alternatieven. Daarnaast hebben de buizen een levensduur tot 40.000 uur. Achttien maanden nas de oorspronkelijke installatie is nog geen van de nieuwe lampen defect geraakt.

  Leer meer over onze LED-bedrijfsverlichting

  • MASTER LEDtube EM/Mains T8
   MASTER LEDtube EM/Mains T8
   De Philips MASTER LEDtube integreert een LED-lichtbron in de vorm van een traditionele fluorescentielamp. Het unieke ontwerp creëert een perfect uniforme visuele verschijning die n...

  Creëren van een veiliger
  parkeeromgeving

  Het team

  NH Hoteles, NH Eurobuilding Hotel

  De klant

  Gerelateerde cases