U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Geen

  donkere hoeken meer

  Parkeergarage Eiteren,

  Nederland

   

  Ontdek hoe waterdichte verlichting de parkeergarage in Eiteren veiliger maakt.

   Glimlachende vrouw voor auto's in parkeergarage Eiteren, verlicht door Philips Lighting

  LED-verlichting is
  energiezuiniger

  dan traditionele verlichting. Vooral als de lampen dimmen als er geen mensen aanwezig zijn. Wij besparen 50-60% op energie- en onderhoudskosten en realiseren een optimaal veiligheidsgevoel met het flexibele dimsysteem.”

   

  -Inge Reindersma, gemeentebestuur IJsselstein

   Man bestijgt de trap van parkeergarage Eiteren, verlicht door Philips Lighting

  De uitdaging van de klant

   

  De gemeente IJsselstein houdt evenveel van haar bezoekers als van haar inwoners. Zoekend naar mogelijkheden om het stadscentrum te verbeteren, besloot het gemeentebestuur de lokale voorzieningen op te waarderen. Een belangrijk onderdeel van het project was een aantrekkelijk verlichtingsplan voor de parkeergarage. Maar kon een aangename, veilige verlichting ook economisch zijn?  

   

  Parkeergarage en informatiebalie, verlicht door Philips Lighting

  De juiste verlichting 

   

  De parkeergarage van Eiteren, ondergronds gelegen en met 208 parkeerplaatsen, heeft heel veel licht nodig. Het gemeentebestuur van IJsselstein had al een oplossing in gedachten. Het oorspronkelijke plan was een doorgaande lichtlijn te realiseren met behulp van fluorescentiearmaturen. Dit bleek onmogelijk te zijn omdat de verlichting te intens was, het dimsysteem niet voldeed en de bedrijfs- en gebruikskosten exorbitant waren.

   

  LED´s brachten het project weer op de rails. Door Pacific LED2 aan de plafonds te installeren als hoofdverlichting konden we een doorgaande lichtlijn maken zonder de eerder genoemde problemen en dit betekende dat het oorspronkelijke ontwerp niet aangepast hoefde te worden. De waterdichte armaturen zorgen voor een aangename sfeer en een duidelijk zicht in alle hoeken van de garage. De lampen hebben ook uitstekende dimmogelijkheden en lieten zich eenvoudig installeren.

   

  De installatie werd afgerond met de heldere, vandalismebestendige LED Gondolas voor het plafond bij de ingang, die de ruimte een gastvrije gloed geven. Met de nieuwe parkeergarageverlichting heeft de garage een veiligere en aangenamere sfeer zonder donkere vlekken in de hoeken.

   

  De LED-lampen zijn energiezuiniger dan traditionele lampen, zodat ze vergelijkbare lichtniveaus produceren met een veel lager energieverbruik. Verder besparingen worden mogelijk gemaakt door het regelsysteem, dat de lampen automatisch dimt als er geen mensen aanwezig zijn.

  Leer meer over onze verlichtingssystemen voor kantoren en industrie.

  Gerelateerde cases