U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Klaar voor
  een schitterende

  toekomst

  Opel garage Barto
  Hoogstraten, Belgie


  Bij Barto beseffen ze dat technologie maar een deel van het verhaal is. Waar het echt om draait is dat de oplossing een perfecte match is met de behoeftes van het bedrijf. "Om de beste oplossing te vinden moet je net even verder kijken."
  Een LED verlichtingsoplossing voor showroom en werkplaats

  Ons bedrijf
  heeft een

  grote sprong voorwaarts gemaakt en dat zie je ook aan de verlichting."

   

  - Guy Bartholomeeusen

  Maxos garageverlichting bij Barto
  Maxos lichtlijnen in Barto garage

  De uitdaging van de klant

   

  Een van de uitdagingen die Solution leader Ronnie Kerseman bij dit project tegenkwam, waren de producten zelf - auto's. "Er zijn andere vereisten voor verlichting in de werkplaats dan in de showroom. Bij beide moesten de energiekosten minimaal zijn, maar wel op de meest functionele en effectieve manier."

  Accentverlichting in showroom Opel garage Barto

  De juiste verlichting 

   

  Voor de showroom waren ze op zoek naar een zachte, prettige lichtverdeling, zodat de auto's optimaal verlicht zouden worden. Daarom is er gekozen voor de Maxos-lijnen met hangende armaturen. Deze zijn eenvoudig te installeren en zorgen voor een goede accentverlichting. Door stervormige lichtbronnen te gebruiken in plaats van lijnvormige, worden er losse lichtpunten geprojecteerd op de auto's, wat ze extra glans geeft. "Barto wilde echt een statement maken, een stap in de toekomst. Men vindt LED nu nog 'moderne' verlichting, maar het duurt niet lang meer of elke andere technologie wordt gezien als ouderwets. Deze oplossing is echt toekomstbestendig."

   

  "Elk detail klopt en dat zie je!"

   

  Leer meer over LED-verlichting

  Gerealiseerde besparingen

  Overzicht van besparingen behaald met een led lichtoplossing die zowel voorziet in functionele als accentverlichting
  • Maxos LED Industry 4MX850
   Maxos LED Industry 4MX850
   De Maxos LED Industry is een verlichtingsoplossing met een korte terugverdientijd die tegelijk voldoet aan alle relevante normen voor supermarkten en industriële toepassingen. Voor...

  Gerelateerde cases