U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  De verkoopvloer

  laten sprankelen

  Harrods, GB

   

  Ontdek hoe Harrods zijn winkel laat sprankelen met energiezuinige winkelverlichting.

  Verkoopvloer verlichten in Harrods, GB, met Philips LED-lampen voor kroonluchters

  De kroonluchters zien er nu
  schitterend uit.

  Ook de winkelmedewerkers zijn heel blij met de nieuwe kaarslampen. We zullen de toepassing ervan in de toekomst uitbreiden tot alle kroonluchters in onze hele winkel."
  Vrouw kijkt naar producten die worden verlicht door Philips-winkelverlichtingssystemen
  Kroonluchters in Harrods, GB, met Philips LED-lampen in de vorm van een kaars

  De uitdaging van de klant

   

  Het Harrods-concern is onder andere eigenaar van het beroemde warenhuis in Knightsbridge, Londen. In de Wedgwood-afdeling van het warenhuis moesten de lampen van de kroonluchters worden vernieuwd. De oude lampen verbruikten veel energie en hun door de hoge warmteafgifte functioneerde de airconditioning niet goed. Kon LED-verlichting hier een oplossing bieden?

  Fraai verlichte producten met winkelverlichting van Philips en Philips-lampen die geschikt zijn voor kroonluchters bij Harrods, GB

  De juiste verlichting

   

  Wedgwood is een wereldwijd merk dat beroemd is om zijn luxe lifestyleproducten en artikelen voor in huis. Bij Harrods wordt de winkelruimte voor Wedgwood verlicht door kroonluchters, die ook deel uitmaken van het assortiment verlichtingsproducten van het bedrijf. Het is daarom essentieel dat de kroonluchters én een goede verlichting leveren én zelf ook optimaal tot hun recht komen.

   

  Hoewel de oude 15 W halogeenlampen de gewenste visuele effecten produceerden, gebruikten ze teveel energie en produceerden ze veel warmte wat een negatief effect had op de exploitatiekosten. Aanvankelijk verving Harrods de halogeenlampen door standaard-LED-kaarslampen, maar deze hadden niet het sprankelende effect van de halogeenlampen.

   

  MASTER LEDcandle was de perfecte oplossing. Deze nieuwe lampen voor winkelverlichting worden geleverd met een 'lotuslens' van acrylaat, die zorgt voor extra sprankeling. De LED-kroonluchters zien er nu spectaculair uit en vullen de afdeling met een betoverende gloed. Door de elektrische belasting te verminderen heeft Harrods niet alleen geld bespaard, maar ook het energieverbruik van de airconditioning gereduceerd door het teveel aan warmteafgifte te elimineren. Een sprankelende overwinning voor LED.

   

  Met een levensduur van 20.000 uur hoeven de nieuwe lampen veel minder vaak te worden vervangen, wat weer een reductie van de onderhoudskosten oplevert voor Harrods.

  Leer meer over winkelverlichting van Philips

  Gerelateerde cases