U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Een wereld van 
  verschil

  Eral 55 -

  Milaan, Italië

   

  De dynamische etalageverlichting maakt een wereld van verschil bij de exclusieve modezaak: elf procent meer mensen staan stil bij de etalage.

  Eral 55 - Milaan, Italië

  De
  etalage

  is het visitekaartje van de winkel.”

  - Ermanno Lazzarin, eigenaar van Eral 55
  Eral 55 - Milaan, Italië

  Klanten prikkelen

   

  De exclusieve herenmodewinkel Eral 55, gevestigd in een van Milaan's populairste winkelgebieden, is altijd op zoek naar innovatieve manieren om nieuwe emoties op te roepen.

  “De etalage is het visitekaartje van de winkel”, aldus de eigenaar, en moet volgens hem altijd een weerspiegeling zijn van de identiteit van de winkel. Daarom wijzigt het team regelmatig zowel het thema als de inhoud van de etalage.

  Eral 55 - Milaan, Italië

  De juiste verlichting


  “Een etalage waar geen beweging in zit, is voorspelbaar,” zegt Lazzarin, “en trekt niet de aandacht van het winkelend publiek.” Bij Eral 55 streven ze ernaar om de inhoud, de bewegingen en de kleuren in de etalage allemaal perfect laten samenwerken om de juiste beleving te bieden. En met behulp van de juiste verlichting kan deze beleving nog verder worden versterkt.

  “Licht is zeer belangrijk voor mij. Ik ben ervan overtuigd dat verlichting van grote invloed is”, zegt Lazzarin.

  Op werkdagen stopten er bij dynamische verlichting elf procent meer mensen voor de etalages dan bij statische verlichting. Dynamische verlichting kan winkels dus helpen zich te onderscheiden en meer klanten te trekken. Bovendien gingen aanzienlijk meer mensen de winkel binnen, zo bleek. Vooral doordeweeks en in de middag, wanneer er weinig voetgangers op straat zijn, resulteerde het gebruik van dynamische verlichtingsinstellingen in een stijging van negentien procent van het aantal mensen dat de winkel binnenkwam.

  PerfectScene dynamische etalageverlichting

   

  PerfectScene dynamic shopwindow combineert de dimmogelijkheden van LED-verlichting met een dynamisch regelsysteem om de aandacht van kopers te trekken.

  Gerelateerde cases