U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Gekoeld en

  optimaal verlicht

  Verantwoord licht
  Saintes, België


  Een groot bedrijf met innovatieve toekomstplannen kan alleen verlicht worden met Philips Pacific LED. Geld besparen, perfect licht en ideaal voor hoge ruimtes.
  koelruimtes verlicht door Philips

  Onze plafonds
  zijn ruim

  5,5 meter hoog. We hadden een hoogtewerker nodig om de neonlampen te vervangen. Met de nieuwe LED-armaturen zijn we ruim vijf jaar gerust.”

   

  - Alexis Raspé, verantwoordelijke van de aankoopdienst bij STEF Benelux

  STEF benelux Philips
  koelopslag verlichting

  De wens van de klant

   

  Met de renovatie wilde STEF Benelux zowel geld als energie besparen. Philips kwam met een passende en slimme oplossing. Een echte LED perfomer!

  Alexis Raspe STEF Benelux

  De juiste verlichting

   

  Zowel voor Courcelles als Saintes stelde Philips de reeks Pacific LED voor. Deze productfamilie evolueert constant. De LED-modules in deze robuuste en waterdichte armaturen produceren een wit licht dat in grote werkruimtes sterk wordt gewaardeerd. In de opslagruimtes van STEF Benelux vervangen ze – tegen het plafond – de befaamde neonlampen met een levensduur van maximaal 5.000 uur. “Met de nieuwe armaturen kunnen klanten er zeker van zijn dat ze gedurende de eerste 50.000 uur geen enkele onderhoudskost hebben”, verzekert Gaylord Carte.

  “In gekoelde hallen, met lage temperaturen, is het zelfs niet uitgesloten dat men 75.000 tot 100.000 uur haalt zonder de lampen te moeten vervangen, want ook na de drempel van 50.000 uur blijft een rendement van 80% van de maximale lichtopbrengst gegarandeerd.”

  Voor Alexis Raspé is het nog te vroeg om conclusies te trekken: “De initiële uitgave was aanzienlijk, maar we hebben vertrouwen en rekenen op een zeer goede return on investment.” De initiële kost zou zichzelf moeten terugverdienen in amper twee jaar tijd. De lichtopbrengst van de nieuwe armaturen is niet wat de gebruikers het eerst opvalt. “De eerste keer dat ik het gebouw binnenkwam, heb ik een moment geaarzeld”, vervolgt hij. “Al snel werd echter duidelijk welke toegevoegde waarde de LEDs hebben. Wanneer je beter kijkt, dan zie je dat het licht wordt gestraald op de plaats waar het nodig is.

  Iedereen die hier aan de slag is, is tevreden met het bereikte effect op de vloer.” Door de hoogte van muren en de omvang van het gebouw beloofde deze operatie geen sinecure te worden. “Maar ik houd van dit soort uitdagingen”, besluit Gaylord Carte. We beschikken over LED-producten voor elk type terrein. En deze ervaring toont aan in welke mate ze uitstekend presteren in een koude omgeving.”

   

  LED bedrijfsverlichting van Philips

  Gerelateerde cases