U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  LED-licht brengt

  historie tot
  leven

  Triple Double,
  Eindhoven, Nederland


  LED-verlichting van Philips geeft de voormalige glasfabriek van Philips op Strijp-S een moderne uitstraling met behoud van het industriële karakter.
  Bob van Oosterhout, directeur van Triple Double, doet uit de doeken hoe Philips met LED-verlichting een supermoderne uitstraling met industriële look weet te bewerkstelligen.

  Ik ben gewoon verliefd
  geworden op

   

  dit gebouw. Het industriële gehalte is in perfecte balans met een innovatief concept. Om het pand ook van buiten uitstraling te geven, zochten we een blikvanger. In nauwe samenwerking met Philips werd gekozen voor een LED Wall op de kopse kant van het gebouw."

   

  - Bob van Oosterhout, directeur van Triple Double.

  Bob van oosterhout triple double
  Triple Double, Eindhoven, Nederland

  De wens van de klant

   

  Gebouw SX, de voormalige glasfabriek van Philips, is het oudste gebouw op Strijp-S. Het ademt historie en bruist tegelijkertijd van activiteit nu Triple Double en andere 'sportminded' bedrijven er hun intrek hebben genomen. Een moderne uitstraling met behoud van de industriële look vraagt om specifieke verlichting. Philips werd gevraagd het nieuwe jasje aan te meten.

  Triple Double, Eindhoven, Nederland

  De juiste verlichting

   

  In de zoektocht naar een passende locatie voor zijn succesvolle bedrijf in sportmarketing viel de keus van Bob van Oosterhout min of meer per toeval op gebouw SX. Een glimp van een lichtstraat toen het systeemplafond opzij werd geduwd: toen was hij verkocht.

   

  Met respect voor de historie werd het gebouw volledig gestript, maar elementen als de lichtstraat, het trappenhuis en de stalen constructies bleven behouden. Tot de pareltjes van het bestaande gebouw behoorden zeker ook de metalen TL-bakken. "Ze verdienden een tweede leven", zegt Van Oosterhout. "Bovendien kon Philips de oude TL-buizen gemakkelijk vervangen door LED Tubes. Zo hebben we de industriële uitstraling kunnen behouden, maar voorzien van de nieuwste, energiezuinige verlichtingstechnologie."

   

  Buiten geeft een LED Wall op de kopse kant van het gebouw extra allure. Ruim 7.000 iColor Flex LED's op verticaal gespannen LED strings leveren fraaie beelden op. "Ik ben gewoon verliefd geworden op dit gebouw", aldus Van Oosterhout.

   

  Leer meer over onze LED kantoorverlichting

   

   

   

  • MASTER LEDtube InstantFit HF T8
   MASTER LEDtube InstantFit HF T8
   De Philips MASTER LEDtube InstantFit T8 integreert een LED-lichtbron in de vorm van een traditionele lineaire fluorescentielamp die geschikt is voor hoog-frequente voorschakelappar...

  Gerelateerde cases