U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  LED-licht verrast
  kantoor personeel

  KBC Brussel,
  Brussel, België


  KBC Brussel kiest vol overtuiging voor LED-verlichting. Duurzaamheidsoverwegingen spelen een rol, maar zeker ook de uitstekende lichtkwaliteit.
  Geert Cromphout, General Manager Facilities KBC, vertelt hoe de bank gaandeweg overtuigd is geraakt van de kracht van LED. Energie-efficiëntie, lange levensduur, minder warmte-afgifte, maar zeker ook lichtkwaliteit zijn belangrijke redenen voor de relighting van KBC Brussel.

  Hogere energiebesparingen,
  minder

  frequente lampvervangingen en een lange levensduur leken ons goede argumenten om de stap naar de LED-technologie te zetten. Daarnaast wilden we een zo natuurlijk en comfortabel mogelijke verlichting. De kwaliteit van het licht heeft me aangenaam verrast."

   

  - Geert Cromphout, General Manager Facilities KBC.

  KBC, Brussel, België
  KBC Brussel, België

  De wens van de klant

   

  Het Belgische bank en verzekeringsbedrijf KBC draagt innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel. Omdat verlichting een belangrijke component vormt van het totale energieverbruik in gebouwen waar kantoor wordt gehouden, is na Leuven ook de vestiging in Brussel aan een relighting onderworpen.

  KBC Brussel, België

  De juiste verlichting

   

  LED-verlichting ontwikkelt zich razendsnel. Waar KBC voor het kantoor in Leuven nog koos voor T5-technologie, is het gebouw in Brussel compleet voorzien van LED-verlichting.

   

  "Hogere energiebesparingen, minder frequente lampvervangingen en een lange levensduur leken ons goede argumenten om de stap naar de LED-technologie te zetten.” vertelt Geert Cromphout, General Manager Facilities KBC. Dankzij de nieuwe verlichtingsinstallatie in de kantoren van Brussel, kan KBC zijn energiefactuur fors terugschroeven en maar liefst 62% besparen, wat een return on investment van vijf jaar betekent. Het relightingproject diende niet alleen besparingen op te leveren, maar ook het welzijn op de werkplek te verhogen.

   

  Cromphout: “We wilden een zo natuurlijk en comfortabel mogelijke verlichting. De kwaliteit van het licht heeft me aangenaam verrast: die was totaal anders dan de LED-verlichting die ik een jaar of twee geleden had gezien.” 

   

  Leer meer over led kantoorverlichting van Philips

  • PowerBalance gen2
   PowerBalance gen2
   Als het aankomt op het verlichten van kantoorruimtes met LED-armaturen zijn mensen doorgaans bereid te investeren in duurzaamheid, als ze die investering terug kunnen verdienen. Te...

  Gerelateerde cases