U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Kantoorleven met

  Connected Lighting

   

  Download case study

  The Edge, Amsterdam, 
  Nederland


  Bij The Edge zorgt een state-of-the-art Philips Connected Office Lighting systeem voor een meer comfortabele, productieve en duurzame omgeving.
  The Edge-IT & Innovations-Philips Lighting

  Innovatie is onze
  hoogste prioriteit

  en we willen voor onze medewerkers een meer intuïtieve, comfortabele en productieve omgeving scheppen. Ook krijgen we met Connected Office Lighting nieuwe inzichten in het gebruik van de kantoorruimte.”


  - Eric Ubels, CIO Deloitte

  The Edge-Connected Lighting for offices-Philips Lighting
  The Edge-Connected Lighting for offices-Philips Lighting

  De uitdaging van de klant

   

  The Edge is een innovatief, 40.000 m2, kantoorgebouw aan de Zuidas in Amsterdam. Het belangrijkste doel van het design was om een ​​intuïtief, comfortabel en productieve omgeving voor de werknemers te creëren die als inspiratie dient om gebouwen over de hele wereld duurzaam te ontwerpen.

  The Edge-Connected Lighting for offices-Philips Lighting

  De juiste verlichting

   

  OVG en Deloitte werkten nauw samen met Philips Lighting die het Connected Office Lighting systeem geleverd heeft. Een systeem dat cutting-edge technologie gebruikt om de flexibiliteit van een open kantoor te verbeteren.


  Het maakt niet alleen werknemers mogelijk om de verlichting en temperatuur van hun werkplek te personaliseren met behulp van een smartphone app, maar het biedt facilicty managers ook met realtime gegevens over de werkzaamheden en activiteiten. Deze data biedt hen de mogelijkheid de operationele efficiëntie te maximaliseren, alsmede de CO2-uitstoot van het gebouw te beperken.


  Het systeem gebruikt bijna 6.500 Connected LED-armaturen om een 'digitaal plafond' te creëren in het gebouw met 15 verdiepingen. Met 
  geïntegreerde sensoren die in 3000 van deze armaturen zitten (werkend met Philips Envision verlichting management software), registreert, bewaart, deelt en verspreidt het systeem informatie over de gehele verlichte ruimte.

   

  Facility managers gebruiken de software om de gegevens te visualiseren en te analyseren, het energieverbruik bij te houden en de onderhoudswerkzaamheden te stroomlijnen.

   

  Leer meer over onze systemen voor LED-kantoorverlichting

  Bekijk meer over The Edge

  Persoonlijke controle

  Personal control

  Sustainable Innovation

  Sustainable innovation

  Facilitaire dienstverlening

  Facility management

  Leid de weg met
  Connected Office Lighting

  Het Team

  OVG Real Estate

  Klant

  Ron Bakker, Lee Polisano, PLP Architecture, OeverZaaijer

  Architecten

  Babette Bouman, Laura Atsma, Rick Rijksen, Fokkema & Partners

  Interieurarchitecten

  Deerns

  Ingenieurs

  Gerelateerde cases