U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Zorgen dat gasten
  zich speciaal voelen

  Ritz-Carlton Hotel, Berlijn, Duitsland

   

  Ontdek hoe LED horecaverlichting een luxueuze ervaring realiseert in het Ritz-Carlton Hotel in Berlijn.

  De lobby van het Ritz-Carlton Hotel, verlicht met kroonluchters van Philips Lighting

  Als beste
  hotel in de stad

  hebben we echt een reputatie hoog te houden. Wij zijn een Grand Hotel dat elk modern gemak biedt, maar we nemen ook onze sociale verantwoordelijkheid serieus. De LED-lampen van Philips stellen ons in staat op een duurzame manier te werken zonder afbreuk te doen aan de ambiance."

   

  -Markus Schmidt, Hoofdtechnicus Ritz-Carlton

  Doorgangsruimten van het Ritz-Carlton Hotel, verlicht door Philips Lighting
   Philips Lighting verlicht de doorgangsruimten van het Ritz-Carlton

  De uitdaging van de klant

   

  Het Ritz-Carlton in Berlijn is een vijfsterrenhotel dat zich beroemt op een tijdloze Pruisische architectuur. Zijn luxueuze interieur brengt hulde aan het laat-koloniale keizerrijk met antieke decoratieve kenmerken. Zou een nieuw horecaverlichtingssysteem de kosten en CO₂-uitstoot kunnen drukken?

  Plafondverlichting door Philips in het Ritz-Carlton Hotel in Berlijn

  De juiste verlichting 


  De eisen voor het nieuwe verlichtingssysteem waren niet eenvoudig. Het Ritz-Carlton hecht vanzelfsprekend grote waarde aan het scheppen van de juiste sfeer voor zijn gasten, dus de lampen moeten de prestaties van het vorige systeem evenaren. Daarnaast moesten ze de energiekosten en de CO₂-uitstoot verlagen en tegelijk de warmteproductie en onderhoudseisen minimaliseren.

   

  LED-verlichting vormde de oplossing. Om te verzekeren dat er aan alle eisen werd voldaan, werden de lampen van de kroonluchters in een helft van de gang vervangen door Novallure LED-lampen. De vergelijking toonde aan dat de nieuwe Novallure-lampen helderder sprankelden en de doorgang gastvrijer maakten. Dat had tot resultaat dat 415 kroonluchters en 189 wandlampen werden voorzien van Novallure LED en MASTER LED lampen.

   

  De nieuwe armaturen hebben gezorgd voor een prachtige sfeer die de kwaliteit van de voorgaande verlichting niet alleen evenaart maar zelfs overtreft. Daarnaast leidt de lange levensduur van de lampen, die tussen de 150.000 en 200.000 uur meegaan, tot een significante verlaging van de onderhoudskosten. De lagere warmteproductie door de lampen betekent dat het mogelijk is de airconditioning in de gangen uit te schakelen, wat voor verdere besparingen zorgt. Het management van de hotelketen overweegt nu ook LED-verlichting te installeren in andere locaties.

   

  De nieuwe horecaverlichting heeft geleid tot energiebesparingen van 75%, wat de jaarlijkse energierekening van het hotel verlaagt met 27.000 euro.

  • MASTER VALUE LEDspot LV
   MASTER VALUE LEDspot LV
   De Philips MASTER VALUE MR16 is de nieuwe serie laagspanningshalogeen MR16-vervangers (12 VAC). De serie maakt niet alleen gebruik van de door Philips gepatenteerde oplossing die u...

  Het team

  Ritz-Carlton Hotel

  De klant

  Naar de website

  De gasten imponeren
  met licht

  Gerelateerde cases