U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Extra magie

  voor een monument

  Renaissance Hotel,
  Amsterdam, Nederland


  Ontdek hoe decoratieve verlichting een speciale sprankeling verleent aan het Renaissance Hotel.

   

  Philips horecaverlichting verleent een speciale sprankeling aan het Renaissance Hotel met decoratieve verlichting.

  Met respect voor
  de monumentale

  status van het gebouw ontwikkelde het Livingprojects-team een toonbeeld van magische lampen. Met een druk op de knop kunnen we volledig verschillende ambiances creëren voor elk type evenement of tijdstip. Sommige gasten willen dit onmiddellijk bestellen als een extra toevoeging op hun evenement!”

   

  - Tom Calame, General Manager Renaissance Hotel, Amsterdam

   

  Een groen licht straalt uit de decoratieve verlichtingsproducten van Philips in deze ruimte van het Renaissance Hotel
  Het plafond, verlicht met decoratieve verlichting van Philips, weerspiegelt een blauwe gloed op het Renaissance Hotel

  De uitdaging van de klant

   

  Het Renaissance Hotel Amsterdam is een van de beste verblijfplaatsen in de stad. Het hoofdgebouw ervan is verbonden met de unieke 17de-eeuwse Koepelkerk, die fungeert als accommodatie voor maximaal 700 mensen. Zou horecaverlichting de evenementen in de kerk kunnen verbeteren zonder dit beschermde gebouw te beschadigen?

  De juiste verlichting 


  Het Renaissance Hotel onderging enkele radicale verbeteringen. Voor het aangrenzende kerkgebouw wilde het hotel decoratieve verlichting die klanten in staat zou stellen de omgeving op maat aan te passen voor hun evenementen. Livingprojects, een officiële Philips LED projectpartner, ging aan het werk met het installeren van ColorBurst 6 en ColorBlast 12 armaturen.

   

  Deze innovatieve LED-schijnwerpers vullen de hele ruimte met levendig, opwindend licht, en scheppen daarmee een unieke sfeer. De lampen worden geregeld vanaf een LCD bedieningspaneel en de kleuren kunnen met een druk op de knop worden gewijzigd. Naast een statische sfeer kan het nieuwe systeem ook gebruikt worden om gasten te verrassen met dynamische lichteffecten.

   

  De Koepelkerk is een beschermd monument. Daarom mochten verlichtingsontwerper Erick van der Lek van Livingprojects en zijn collega’s geen gaten boren voor het ophangen van de verlichtingsarmaturen en de bedrading. “Dankzij onze ervaring met monumentale gebouwen konden we gebruik maken van een speciale niet-agressieve lijm om de verlichtingsarmaturen en de bedrading professioneel en solide te bevestigen. Voor de hele installatie gebruikten we geen enkele schroef op een plek waar dat niet was toegestaan.”

   

  General Manager Tom Calame is erg blij met de LED-verlichtingsinstallatie. “We Hoeven geen apparatuur meer te huren, dus we kunnen onze klanten alle mogelijke lichteffecten laten zien. En, nog belangrijker, de nieuwe ColorBlast overtreft verreweg alle verwachtingen van ons en onze gasten.”

  Renaissance lichtverdeling

  renaissance-lichtverdeling

  Renaissance hotel licht

  renaissance-hotel-licht

  Maatschets Renaissance

  maatschets-renaissance

  Geraffineerde ervaringen 
  met licht

  Het team

  Renaissance Hotel

  Website
  van de klant

  Livingprojects

  Gerelateerde cases